22 найсвіжіші текстові повідомлення, які можуть стати тільки між друзями

«Дружба міцна не зламається, не буде розпадатися від дощів і бліцардів» – засмагляється в знаменитій дитячій пісні. Це тільки коли народився цей музичний шедевр, людство ще не знає про такий популярний пристрій як мобільний телефон. І за допомогою цього пристрою, як показує практика, навіть ті, хто ate більше одного походу солі разом можна переварити. Для цього достатньо відправити другу коротке повідомлення з трюком, який може розбити ваші теплі стосунки для пилу.

Онлайн-видання підготувало для вас вибір 22 смішних SMS, які могли надсилати тільки реальні друзі. Ви розумієте, що друзі не ваш танець, як кажуть у людей. Справжні друзі не вражають і розуміють один одного жартів.

7333797

р.

р.

«Для мене, хто ваш друг і я розповім вам, хто ви, - сказав він. Тільки друзі можуть зрозуміти один від півслова, півзагальна і навіть півмесаж. Іноді здається, що реальні друзі навіть мають один мозок для двох, вони думають так аналогічно. В кінці я хочу сказати одне: cherish тих, хто ви відчуваєте себе в ease і може мати велике задоволення, хто сприймає вас, як ви - вони ваші справжні друзі. Не забудьте поділитися з ними, вони оцінять це!

за допомогою igenno ru