Ця мама takes powerful фотографії з її непристойна дочка для prove beauty є a Terrible Force

Неймовірно подарований фотограф Кате Паркер з Атланти, Грузія, як кожна мама, гордість її дочок - 9-річна Елла і 6-річна Аліса. Неприємна мама захоплює фотографії, з якими вона намагається показати, як вона бачить її дітей. На кожній картині милі дівчата перетворюються на вибро маленьких жіночого воїна. Вона захопила цю дивовижну фотосерію з глибоким значенням – «Сила – нова краса».

З допомогою картин я хотів передати всю відвагу, силу і красу, яка живить у своїх дівчат. Моя дочка знає, що нема ніякої ролі, ніж просто себе. Вони є міцними і ризикованими, іноді розчаровані і іноді щасливими, іноді гучними, швидко, жорстокими і смішними. Для того, щоб бути коханим, вони не повинні нічого забувати: вони не повинні одягатися або покласти на свій найкращий одяг. Зміцнення - нова краса, Kate Admits.

Дівчата люблять ангели з яскравими, життєрадісними, а іноді брудними і гарячими обличчями. Арен не милий?

, Україна

Як батьки, ми любимо їх для тих, хто вони: голосний, неслухняний, брудний і ненароджений... так само, як мої батьки любили мене.

, Україна

«Симпатична сила – краса. й

Габаритний зображення

Габаритний зображення

Р

Р

Діти красиві, як вони є. Ми всі людські істоти, і багато хто з нас має недоліки, але нам потрібно вчитися з цих сміливих дівчат, щоб зробити себе і не претендувати на когось ще. Будьте собі. Життєві ролі вже приймають... Покажіть ці надихання фотографій друзям.

www.katetparkerphotography.com/welcome