806
У них немає почуття гумору. 18 божевільних батьків, які знають, як жартувати про дітей
Це найважчіша робота в світі. Але коли ви підходите до батьківства з гумором, то виходить, що речі не так складні, як ви думаєте. Здається, що виховання дітей легше для цих батьків. Це дає їм радість і задоволення. Вони змогли перетворити навчальний процес в розваги. Вони, звичайно, не мають почуття гумору! Парентальна антетика може дратувати своїх дітей, але кожен жарт несе певний життєвий урок. Це 18 божевільних батьків, які можуть зробити задоволення своїх дітей. Це найсвіжіші! У порошковій скриньці більше гармат
Відповідність батьків на картинку дітей в Діснейленді.
Фото: Імгур
Ви не можете думати про гірше волосся! Нова форма покарання для дітей.
р.
Фото: Борд-Панда
Мій син захоче холодну готівку на день народження. . й
Дад сказав сина, що після того, як він пішов до коледжу, собака буде займати його приміщення. Згодом Давид відправив йому цю картину.
Ці батьки розповіли про своїх дітей розповіді про їх зниклого брата, який не купився і в підсумку перетворився в гриб. Вони навіть кладуть картину його на альбомі. . й
р.
Щоб дізнатися пароль Wi-Fi, дітям потрібно буде зробити ліжко, вакуумні сходи і пройти собаку.
Після того, як вбивця відбувалися у своєму околицях, син вирішив написати батькам і попросити, якщо вони були океї. Родакі відправив його цю картину назад. . й
Батьки надіслали дитину самою.
р.
Моя сина очікує iPhone на Різдво. й
Дад відповів на фото сина на Facebook.
р.
Після того, як хлопець пішов жити з подругою, його батьки знайшли його цю заміну.
Моя мати дав сина картинну раму.
Після того, як дочка попросила батька за гроші, він сказав, що це може бути взято у верхній ящик.
Після перегляду фільму "Явки" дядько вирішив зробити niece дуже креативний ребер.
до 1 2 3 4 5+
Чи можна це назвати зловживання дитиною?
Р
Батьки, які люблять всіх своїх дітей однаково. й
Коли його син запросив свою маму купити його пара або три звичайних чорної футболки, вона приніс йому це.
Батьки вже давно зачаровують дитину з цією картиною. . й
Для батьків, таких як: Вони є справжніми професіоналами в освітній роботі. Коли діти ростуть, вони будуть вдячні. Ці мами і тади вдалося передати важливі і мудрі правди своїм дітям через дивно смішний жарт. Вони мають багато вчитися ... Розкажіть ваші друзі про ці веселі речі.
за допомогою igenno ru
Відповідність батьків на картинку дітей в Діснейленді.
Ви не можете думати про гірше волосся! Нова форма покарання для дітей.
р.
Мій син захоче холодну готівку на день народження. . й
Дад сказав сина, що після того, як він пішов до коледжу, собака буде займати його приміщення. Згодом Давид відправив йому цю картину.
Ці батьки розповіли про своїх дітей розповіді про їх зниклого брата, який не купився і в підсумку перетворився в гриб. Вони навіть кладуть картину його на альбомі. . й
р.
Щоб дізнатися пароль Wi-Fi, дітям потрібно буде зробити ліжко, вакуумні сходи і пройти собаку.
Після того, як вбивця відбувалися у своєму околицях, син вирішив написати батькам і попросити, якщо вони були океї. Родакі відправив його цю картину назад. . й
Батьки надіслали дитину самою.
р.
Моя сина очікує iPhone на Різдво. й
Дад відповів на фото сина на Facebook.
р.
Після того, як хлопець пішов жити з подругою, його батьки знайшли його цю заміну.
Моя мати дав сина картинну раму.
Після того, як дочка попросила батька за гроші, він сказав, що це може бути взято у верхній ящик.
Після перегляду фільму "Явки" дядько вирішив зробити niece дуже креативний ребер.
до 1 2 3 4 5+
Чи можна це назвати зловживання дитиною?
Р
Батьки, які люблять всіх своїх дітей однаково. й
Коли його син запросив свою маму купити його пара або три звичайних чорної футболки, вона приніс йому це.
Батьки вже давно зачаровують дитину з цією картиною. . й
Для батьків, таких як: Вони є справжніми професіоналами в освітній роботі. Коли діти ростуть, вони будуть вдячні. Ці мами і тади вдалося передати важливі і мудрі правди своїм дітям через дивно смішний жарт. Вони мають багато вчитися ... Розкажіть ваші друзі про ці веселі речі.
за допомогою igenno ru
Філософія хорошої істини в Pure Sense: 25 Wise Sayings of Dalai Lama
20 смішних карток для гарного настрою. Зарядити позитив на весь день!