18 мініатюрних копій ваших улюблених персонажів Своїм батькам виконували дитячі мрії.

Кожна мама згодні, що спить дитину не тільки милий, але нарешті! Колеса з жартами, але моменти солодкого сну улюблених крихт дійсно безцінні. Батьки можуть дихати зіткненням в цьому по-справжньому блаженним годинам, як їх діти вирішують взяти трохи спиною. А деякі мами і дади підходять для цього процесу досить креативно, що робить незабутні фотосесії для дітей. У такому творчому бізнесі головне не прокидати дитину, а також скористатися фантазією для повноцінного. Дивіться на цих милих фотографіях спальних ангелів, одягнених в костюмах відомих персонажів. Здавалося б, батьки цих дітей виконали всі свої дитячі мрії! Якщо ви хочете зробити щось схоже, пам'ятайте, що потрібно використовувати в подібних фотосесіях тільки такі матеріали і речі, в яких дитина буде комфортним, інакше ви можете легко турбувати солодкий сон дитини. У той же час, насолоджуйтеся цими чудовими фотографіями мініатюрних версій улюблених персонажів. Я думаю, що я плавився. . й

Молодий Бетмен.

Україна

Фото: Facebook

спальний хобі

Зелений геймер

Прекрасний сніговик

Р

Тіредний лицар

Майстер Йода: Ранній варіант

Фото: Ети

Людина-павук. Початок

Мініатюрний супергерой Плеймейт

Найрізаніша хутрія істота на землі

Брав міні-джеді

Фото: Stacinoelphotography

Гаррі Поттера Великий Мрія

Фото: Микоокфотографії

Соктейль, що ви?

Фото: Dimplesandcurlsphotography

Сплячий Крихітний Super Mario

Фото: Jannphoto

Солодкі мрії ніндзя черепахи

Маленька принцеса leia

Фото: Abilgerphoto

Мікроскопічний лікар Хто

3593595

Трохи Alice в Wonderland

крихітна дивна жінка

У світі, можливо, є більше приємних пам'яток, ніж сплячі кришки. Я хочу, щоб ці солодкі моменти були назавжди. Але в житті все сподобалося це: перед тим, як ви встигли зв'язати око, так як діти вже привезли онуків до вас. Життєрадісна, але такі моменти щастя назавжди оцінюються в пам'ять. Я сподіваюся, що ви поділитеся цими фотографіями з усіма, які ви знаєте: вони розтопляться навіть серця!

за допомогою igenno ru