409
Діти захотіли порадувати маму сніданком в ліжку. Я не можу зупинити сміятися!
Тексти пісень, а це означає: Це мистецтво. Чи не так. Це безпечно сказати, що ці два дітей просто ніжні. Діти приготували смачний сніданок для своєї мами. Тепер все про невелику річ - потрібно довести її до вашої матері в ліжку. Це там, де починаються пригоди хлопчиків. . й
Це життя: бажали краще, але він виявився як завжди. В той час як один забирає фрукти з підлоги, інший забирає йогурт як щік. Я просто хочу сказати, "Всі мами тут!" В іншому випадку не буде йогурту або фруктів. Але нічого. Головне - це зух і бажання, не результат! Ви повинні бачити його своїми очима... Я не просто сміється, я скажу на підлозі сміятися!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! До тих пір, поки малюки дізнаються про свою маму, а потім перенесуть свої дружини до ліжка. Красивий! Покажіть ці смішні маленькі лицарі для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=iBiktf5РиЄ
Це життя: бажали краще, але він виявився як завжди. В той час як один забирає фрукти з підлоги, інший забирає йогурт як щік. Я просто хочу сказати, "Всі мами тут!" В іншому випадку не буде йогурту або фруктів. Але нічого. Головне - це зух і бажання, не результат! Ви повинні бачити його своїми очима... Я не просто сміється, я скажу на підлозі сміятися!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! До тих пір, поки малюки дізнаються про свою маму, а потім перенесуть свої дружини до ліжка. Красивий! Покажіть ці смішні маленькі лицарі для ваших друзів.
www.youtube.com/watch? v=iBiktf5РиЄ
Зібравши цю собаку на вулиці, вони не знали, що це буде найкращим подарунком їх життя.
Що може бути краще чашки кави і кота під рукою? Затишний квадрат!