16 незмітних фактів, які можуть здаватися, як це Насправді це правда!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так, так, диплом біолога, еколога, лікаря або географа не дає права розслабитися. Я кажу більше: навіть авторитетне академічне звання не є показником. Як кажуть, жити століття, дізнатися століття, і вмирати фольгою. «Я знаю нічого». Дійсно, знання не те, що можна придбати один раз і назавжди, це свого роду життєвий об'єкт, який вимагає постійного оновлення.

На сьогоднішній день невиліковна команда журналу infotainment перемістила мозок трохи і підготувала для вас вибір 16 фактів, які на перший погляд здаються неймовірними. Але насправді це чиста правда. Не кажіть мені, що ви знаєте про це!

1,1 км Франкенштейн не є монстром, але вчений, який створив його.

2,2 км Весь мікрокосм.

3. У Наше тіло має 10 разів більше бактерій, ніж клітини.

4. У Основні планети.

5. Умань Синя кит має таке велике серце, яке людина може легко плавати через артерії.

6. Жнівень Але горло синього китла не більше, ніж невеликий соус.

7. Про нас Мед не має терміну придатності.

8. У Немає ніхто ніколи не зумів кинути африканський слон. Тільки індійський слон може бути навчений.

9. Навігація Turritopsis Nutricula є єдиною відомою для нашої планети.

10. Рентген має 27,000 смакових бутонів. Це 4 рази більше, ніж людина.

11. На Кіпрі Санта Клаус названий Василем.

12. Читання в поганому світлі або з комп'ютера монітор не викликає порушення зору.

13.00 р. Він не в небезпекі безсердності. . й

р.

14. Імовірність, що склянка питної води містить молекулу, яка була в організмі динозавра майже 100%.

15.00 р. Хіппо має рожеве молоко. Справа в тому, що в тваринах під впливом сонця, поряд з потом, hipposudoric кислота виділяється, що служить антимікробним засобом для захисту від сонячних променів. Після того, як в молоці вона розбиває її в рожевому кольорі.

16.00 р. Для кожної людини в світі налічується близько 1,5 млн. грн. Загальна маса всіх цих мурах приблизно дорівнює масі всіх людей на землі.

Це важко вірити... Це практично неможливо для людини. Але наш світ непередбачуваний і унікальний. Де ви перетворите, ви відкриєте. Дізнайтесь, дізнайся та діліться цими цікавими фактами з друзями.

за допомогою igenno ru