Відкрийте секрет вашого персонажа довжиною пальця. Я пишу!

«Дзеркала душі» Але якщо ви вважаєте, що дослідження вчених Університету Кембриджа, тип вашої особистості може розповісти багато про довжину ваших пальців.

Цей простий тест допоможе вам дізнатися більше про себе і, можливо, навіть виявити секретні точки вашої свідомості.

Покладіть руки перед вами і порівняйте довжину індексу і пальцями кільця. Дядько!
Примітка: Довжина пальців на правій руці може відрізнятися від довжини пальців зліва. Якщо так, то у вас є два типи особистості.

Результат A: індексний палець коротший ніж кільцевий пальчик.
Вони дуже харизматичні, яскраві і привабливі люди. Як правило, душа компанії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Від спілкування з такими видатними особистостями ви отримуєте справжню насолоду. Цей тип включає в себе дуже визначені люди, пригоди та пригоди, готові взяти ризики. Ті розумні хлопці, полімати та логістики. Такі люди зазвичай займають сприятливу позицію в суспільстві і добре заробляють. Маленький кінчик для незрівнянних дівчат: якщо ви бачите хлопця з довгим кільцем пальця без кільця, слід взяти бик по роги.

Результат B: індексний палець довший, ніж кільцевий пальчик.
Як правило, утруднені, самовпевнені і досить небезпечні люди. Часто вирівняно їхню подразнюючість і амбіцію. Ці самодостатні люди знають, як насолоджуватися самотністю, вони не можуть турбувати дрібниці. Не чекайте погоди морем і візьміть перший крок, адже ці уяви навряд чи вирішуються на будь-який момент, чи це бізнес або відносини з коханою людиною.

Результат C: індексні та кільцеві пальці однакові.
Люди з індексом і кільцевими пальцями однакової довжини дійсно хороші люди. Як кажуть, «не менше наноситься на рану». Ви не знайдете в них унцію гіпокризії або кінні. Вони дійсно люди кращих сердець. Вони не люблять конфліктні ситуації, тому часто роблять компроміси, але в розумних межах. Такі люди добре поєднуються з іншими. Вони є постійними і вірними в своє слово і знежирені.

Якби я був написаний... Я не знаю про вас, але мої результати відповідають близько 98%. Але не беремо результатів занадто серйозно. Пам'ятайте, що кожна людина є індивідуальною. Поділіться цими розважальними тестами з друзями.

за допомогою igenno ru