706
Цей хлопець бачив щодня. Але все змінилося, коли він опинився в бізнесі. . й
«Не де вони чисті, але де вони не є». Це, до речі, не є слоганом деяких сміттєвих компаній або девізом нової соціальної реклами - це правда. Тим не менш, більшість людей скаржаться на те, що на вулиці, парки, площі, сквери, місцеві комунальні послуги, які не справляються з роботою, ніж зробити щось самостійно. Але якщо ви берете ініціативу в руках, можете змінити багато. Якщо ви є однією з скептиків, які вірять, що одна людина є тільки зерном піску в світі, які не можуть поліпшити життя на планеті, то, можливо, історія цього хлопця зробить вас сумнівним видом. Тепер ми покажемо про це в одній особі.
"Я люблю їздити на велосипеді тут щодня. Цей район дуже мальовничий, крім того, весь банк ріки постійно підкреслюється килимом пластикових пляшок та інших відходів, Tommy Klein поділився на його сторінку соціальної мережі.
Для цього підпису хлопець прикріпив карту, яка чітко позначила забруднену площу.
"Поради зраджують мене і в підсумку я вирішив очищати тут", - згадує Томми.
Не займав його тридцять хвилин, щоб заповнити цей пакет сміттям.
до 1 2 3 4 5+
Тим не менш, Томми добре відомо, що один пакет був скиданням в відрі, який не вирішить величезну проблему.
Після того, як відчайдушний хлопець прийняв рішення про видалення одного мішка щодня.
У день після дня активісти прийшли і очищали громадський простір. На фото нижче стрілок, було видалено волонтером всього 6 днів.
4315639
Я написав про мій досвід на Facebook. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На даний момент 180 людей залучені до цієї доброї причини! - Томми щасливі.
День по днях, центиметру на сантиметр, активісти бояться гори сміття.
Картина чітко показує різницю до і після роботи всіх зацікавлених.
На шляху, більшість тих, хто відповів на бажання Томми змінити світ для кращих, є циклісти.
Ось останній, виграшний мішок сміття.
Як говорить Томми, з усіх боків він мав в дні очищення, це єдине, що він хоче тримати в свідомості.
Виявляється, що навіть один мішок сміття в день значно покращує ситуацію.
«Це не складно, тільки тридцять хвилин на добу. Ви будете приємно здивовані, як це буде для вас після такої роботи, говорить Томмі на своїй сторінці.
р
В результаті не довга. Чистий берег корисний не тільки для людей, але і для всіх дикого світу. Так, наприклад, євразійська облисіння, яка побудувала гнізда на чистому просторі.
Цей хлопець встановлює великий приклад для багатьох людей. Якщо ви не хочете прокидати один день на шию в сміттєвому сміттєвому поході, шокуючи від отруйних фумерів, ви повинні приймати деякі дії зараз. Пам'ятайте, що світ починається з вас. Поцілунок, кинувшись в ур, обгортка виглядає набагато більш патріотично, ніж будь-який прапор на машині. Натхнений Томмі Клен? Скажіть своїх друзів про це - ви можете переміщати гори разом!
www.facebook.com/tommy.kleyn
"Я люблю їздити на велосипеді тут щодня. Цей район дуже мальовничий, крім того, весь банк ріки постійно підкреслюється килимом пластикових пляшок та інших відходів, Tommy Klein поділився на його сторінку соціальної мережі.
Для цього підпису хлопець прикріпив карту, яка чітко позначила забруднену площу.
"Поради зраджують мене і в підсумку я вирішив очищати тут", - згадує Томми.
Не займав його тридцять хвилин, щоб заповнити цей пакет сміттям.
до 1 2 3 4 5+
Тим не менш, Томми добре відомо, що один пакет був скиданням в відрі, який не вирішить величезну проблему.
Після того, як відчайдушний хлопець прийняв рішення про видалення одного мішка щодня.
У день після дня активісти прийшли і очищали громадський простір. На фото нижче стрілок, було видалено волонтером всього 6 днів.
4315639
Я написав про мій досвід на Facebook. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На даний момент 180 людей залучені до цієї доброї причини! - Томми щасливі.
День по днях, центиметру на сантиметр, активісти бояться гори сміття.
Картина чітко показує різницю до і після роботи всіх зацікавлених.
На шляху, більшість тих, хто відповів на бажання Томми змінити світ для кращих, є циклісти.
Ось останній, виграшний мішок сміття.
Як говорить Томми, з усіх боків він мав в дні очищення, це єдине, що він хоче тримати в свідомості.
Виявляється, що навіть один мішок сміття в день значно покращує ситуацію.
«Це не складно, тільки тридцять хвилин на добу. Ви будете приємно здивовані, як це буде для вас після такої роботи, говорить Томмі на своїй сторінці.
р
В результаті не довга. Чистий берег корисний не тільки для людей, але і для всіх дикого світу. Так, наприклад, євразійська облисіння, яка побудувала гнізда на чистому просторі.
Цей хлопець встановлює великий приклад для багатьох людей. Якщо ви не хочете прокидати один день на шию в сміттєвому сміттєвому поході, шокуючи від отруйних фумерів, ви повинні приймати деякі дії зараз. Пам'ятайте, що світ починається з вас. Поцілунок, кинувшись в ур, обгортка виглядає набагато більш патріотично, ніж будь-який прапор на машині. Натхнений Томмі Клен? Скажіть своїх друзів про це - ви можете переміщати гори разом!
www.facebook.com/tommy.kleyn
Про те, як багато проростків мобільний телефон накопичується. Я ніколи не думав!
Відкрийте секрет вашого персонажа довжиною пальця. Я пишу!