471
10 неперевершених доказів впливу монстроуса на природу
Людина має руйнівний вплив на навколишнє середовище, але я впевнений, що деякі люди повністю розуміють масштаби пошкодження, які ми робимо на нашу власну планету. Ця фотозбірка дозволить вам подивитися на проблему з іншого кута і зрозуміти, як людська активність впливає на світ навколо нас.
Відчувається небажано бачити наслідки або сліди деструктивної людської активності, де вони не повинні бути, такі як розплавлення льодовиків, сміття замість лісу або горіння басейну нафти в океані. Ми не зберігаємо те, що природа щедро поділилася з нами, і приносили її володіння таким розгортаючим станом.
1. Сплавлення льодовика, Північно-східна Земля, Свалбард, Норвегія.
р.
2,2 км Мальдіви – це ризик затоплення внаслідок зростання рівня моря.
3. У Парад в Німеччині. Кількість людей в містах краще побачити на таких заходах.
4. У Мая, де діаманти замінюються в Росії.
, Україна
5. Умань Я думаю, що він спійманий хвилі сміття на Java, Індонезія.
6. Жнівень Це те, що ліси виглядають як після дефорації, Канада.
7. Про нас При перевезенні контейнерів стають частиною горизонту. Порт в Сінгапурі.
8. Загнічення масляної плями в Мексиканській затоці.
9. Навігація Хмари диму з вугільних електростанцій, Великобританія.
р.
10. У цій щільно заселеній зоні відсутні сліди природи, Мехіко, Мехіко.
Ці зображення дивляться на ядро. Я сподіваюсь, що людство буде жити в гармонії зі світом. Поділіться цими вражаючими фотографіями з друзями!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Відчувається небажано бачити наслідки або сліди деструктивної людської активності, де вони не повинні бути, такі як розплавлення льодовиків, сміття замість лісу або горіння басейну нафти в океані. Ми не зберігаємо те, що природа щедро поділилася з нами, і приносили її володіння таким розгортаючим станом.
1. Сплавлення льодовика, Північно-східна Земля, Свалбард, Норвегія.
р.
2,2 км Мальдіви – це ризик затоплення внаслідок зростання рівня моря.
3. У Парад в Німеччині. Кількість людей в містах краще побачити на таких заходах.
4. У Мая, де діаманти замінюються в Росії.
, Україна
5. Умань Я думаю, що він спійманий хвилі сміття на Java, Індонезія.
6. Жнівень Це те, що ліси виглядають як після дефорації, Канада.
7. Про нас При перевезенні контейнерів стають частиною горизонту. Порт в Сінгапурі.
8. Загнічення масляної плями в Мексиканській затоці.
9. Навігація Хмари диму з вугільних електростанцій, Великобританія.
р.
10. У цій щільно заселеній зоні відсутні сліди природи, Мехіко, Мехіко.
Ці зображення дивляться на ядро. Я сподіваюсь, що людство буде жити в гармонії зі світом. Поділіться цими вражаючими фотографіями з друзями!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ці діти були сліпими, щоб знайти свою матір. Результат доторкнувшись до сліз!
Яка лікарняна їжа виглядає як по всьому світу. Ви зможете дізнатися різницю!