крі душі. Свердлові слова сирійського хлопчика, які шокували всіх людства. . й

Війна - це руйнівна сила, яка не залишає нікому, ніщо в її шляху. Особливо страшно, коли він живе, перекручує долю невинних людей. Віні-ніллі просять себе: хто дав право на політичну еліту вирішувати свої конфлікти за рахунок звичайних цивільних осіб? Чому варто сотні, тисячі, мільйони людей гинуть, оскільки незадоволені лідери хочуть більше світового пирога? Зрозуміло, в цьому терористичному, нелюдському, кривавому циклі, діти найбільш постраждалі. . й

Це серцевоєння фото показує трирічний сирійський хлопчик. Він отримав численні важкі травми, які привели до внутрішніх кровотеч. Лікарі відчайдушно боролися за життя цієї дитини. Але, на жаль, ушкодження, які погані люди отримали несумісні з життям - це не вдалося врятувати малюка. . й

У той час як в лікарні хлопець відчував, що він скоро відніс душу. Як він загинув, він затертий слів, що не тільки спійманий працівник лікарні, але шокував світ. У сльозах і в'язниці в неймовірному боці сказав маленький хлопчик: «Я скаржаюся на Бога і розповідаю йому все. й Після того, як серце дитини припинило бджіл. Багато людей вважають, що це крі душі маленької жертви великого нещастя був своєрідним знаком, щоб люди прийшли до своїх почуттів. Як кажуть, що дитина говорить правду.

Я дуже хочу, щоб поділитися цим останнім життям фото невинного сирійського хлопчика і його профетичних слів з усіма друзями. Ми не будемо жити!

за допомогою igenno ru