598
11 дивовижних колажів про те, як змінюється життя після шлюбу Тільки родина буде розумітися. . й
"І вони жили щасливо коли-небудь після. І окрема казка про сучасне сімейне життя. Згідно з статистикою, більш ніж половина шлюбів в кінцевому підсумку зламаються, не торкнувшись жорстокого поводження з реальністю і життям. У цукерковому і букетному періоді все дрібно: хлопець довгоочікуваний князь, який нащадився від сторінок казки, і дівчина - це свого роду, солодка, красива і економічна кіндерелла, готовий зробити все для коханого. Однак пізніше виходить, що печатка в паспорті різко перетворює спадкоємця до престолу в мереживну істоту, лежачи весь день на дивані, і червона дівчина дуже швидко стає такою змією.
У будь-якому випадку, команда вважає, що девіл не так страшний, як він фарбований. Так, в житті, особливо мариновані, є все: жир і радість. Наш інтернет-журнал підготувало для Вас чудовий вибір яскравих колажів про те, що відбувається до дружини перед весіллям і після суворої тітки в реєстрі офіс розповість легендарний «Я оголошую вам чоловіка і дружину». Я дивлюся, якщо ви визнаєте себе в них.
холодильник
Речі, які збираються
р.
блаженний сон.
Супермаркет подорожі
Ванна кімната
Закрити
549369
Довгоочікуваний відпочинок
р.
Приготування їжі
Час закінчення
Після роботи.
р.
Похід до театру
Що ви думаєте, що це виглядає як реальність або ні? Як видно, в сімейному житті є шарм, які не пов'язані з сучкою не розуміють. Пам'ятайте, що ви створюєте правильну атмосферу вашого будинку. Зробіть свій шлюб дійсно відчуваю себе казкою з щасливим закінченням, а не найгіршим кошмаром. Не забудьте поділитися цими зібраннями. Шановні друзі!
за допомогою igenno ru
У будь-якому випадку, команда вважає, що девіл не так страшний, як він фарбований. Так, в житті, особливо мариновані, є все: жир і радість. Наш інтернет-журнал підготувало для Вас чудовий вибір яскравих колажів про те, що відбувається до дружини перед весіллям і після суворої тітки в реєстрі офіс розповість легендарний «Я оголошую вам чоловіка і дружину». Я дивлюся, якщо ви визнаєте себе в них.
холодильник
Речі, які збираються
р.
блаженний сон.
Супермаркет подорожі
Ванна кімната
Закрити
549369
Довгоочікуваний відпочинок
р.
Приготування їжі
Час закінчення
Після роботи.
р.
Похід до театру
Що ви думаєте, що це виглядає як реальність або ні? Як видно, в сімейному житті є шарм, які не пов'язані з сучкою не розуміють. Пам'ятайте, що ви створюєте правильну атмосферу вашого будинку. Зробіть свій шлюб дійсно відчуваю себе казкою з щасливим закінченням, а не найгіршим кошмаром. Не забудьте поділитися цими зібраннями. Шановні друзі!
за допомогою igenno ru
Перші 3 слова є девізом цього літа. Дізнайтеся, що чекає вас, зараз!
10 приголомшливих портретів найбільш ізольованих племен у світі Унікальних людей!