737
Ви ніколи не бачили такого заливка до! Раре архівні фото зразки відомих радянських акторів.
Це набагато простіше для молодих талантів, щоб показати себе в світі, ніж це колись було. Сьогодні існує всі види талантів, які розкривають потенціал молоді таланти. Більш того, світ постійно влаштовує різні заливки, які допомагають вибрати найкращий з кращих. Кілька років тому, речі були різними. радянські художники не були знайомими. А замість того, як вони пройшли спеціальну плівку і фотовипробування, задаючи певну роль у фільмі. Як правило, за участь в такому підборі радянський актор отримав плату 20-30 рублів.
Я вирішив поділитися з вами секретами, які приховали плівкові набори тих часів. Ми говоримо про досить несподівані зразки улюблених радянських акторів. Уявіть, що Анна Каренана в фільмі Олександра Зарха буде грати Алла Пугачєва, а Людмила Гурченко стане Наталою Ростовою в війні та миру? Дивитися ці фото архіву, вони розповідають вам багато цікавих речей.
«Пісня Кавказу»
Фото тести Олега Відова за роль Шуріка.
Фото тест Маріанна Вертинська за роль Ніни.
р.
Наталія Кустинська також перевірила цю роль.
Наталія Селеснеєва ніколи не стала Ніною в цьому фільмі.
15704
"Пригоди Буратіно"
Актори, які не змогли відтворити основний характер.
"Дівчата."
Валентина Малявна слухала роль Тосі, а Алла Льонова за роль Анфиса в цьому кіно шедеврі.
"Анна Каренана"
Роль головного персонажа слухала себе Diva.
1 990 Р
"Ми з Джазу."
За роль Ката одночасно спробувала Любов Поліщук і Олена Циплакова. Останній отримав роль.
"Війна і мир"
У легендарній картині в ролі Наташи Ростова може зірвати Лариса Голубкіна або Людмила Марченко.
Крім того, Валентина Малавіна та Людмила Гурченко також перевірили цю роль.
Кирило Лавров та Іннокенти Смоктуновський – кандидати за роль Андрія Болконського.
Едуард Марцевич і Юрій Соломін також спробував цю роль.
Андрій Кончаловський заявив про роль П'єра Безухова.
Молодий Микита Михалков практично зумів стати Петею Ростовом.
Невідомі зразки Висоцького
Володимир Семенович прослуховував роль прикордонного охоронця в «Абеве Цісса», д’Артаган, анархістський вітрильник в «Червоній площі».
Висоцький практично став Кирилом де Бергераком.
Популярний актор намагається роль Пугачова.
Ви не представляли Владимир Семенович таким чином (фото тести на роль Блючера в Маршала Стара і за роль Генерального Чарнота в кінозапускі).
Тести за роль стоку в кінорежисі Тарковського «Андрі Рубльов».
Атемпти Янковського
Олег Іванович прослуховував роль Якова Олейнікова в «Східному дзвінку», Владика в «Знові про любов», Дзержинського в «Без спеціальних ознак».
Іван Васильович Васильович змінює свою професію
Фотовипробування Євгена Лебедєва, Юрія Яковлева та Євгена Євстинеєва для головної ролі чоловіків у фільмі.
Андрій Миронов, В’ячеслав Невінний та Леонід Куравлєв спробують за роль Милославського.
Три королеви звідти - Наталя Гундарєва, Світлана Светличная, Наталя Селезнеєва.
Багато з цих фотографій були справжніми оксамитовими. Наприклад, я не знаю, хто міг би грати Ніну, а також в Полоні Кавказу, як блискуча Наталія Варлі. І, відверто я не бачу Андрія Миронова як Мілославський. На жаль, стоячий перегляд улюблених фільмів зробив свою роботу: тепер ми навіть не уявляємо, як легендарні персонажі можуть грати в когось ще. Не забудьте поділитися цією статтю з друзями - вони будуть дуже зацікавлені бачити знайомих акторів в незвичайних образах!
за допомогою igenno ru
Я вирішив поділитися з вами секретами, які приховали плівкові набори тих часів. Ми говоримо про досить несподівані зразки улюблених радянських акторів. Уявіть, що Анна Каренана в фільмі Олександра Зарха буде грати Алла Пугачєва, а Людмила Гурченко стане Наталою Ростовою в війні та миру? Дивитися ці фото архіву, вони розповідають вам багато цікавих речей.
«Пісня Кавказу»
Фото тести Олега Відова за роль Шуріка.
Фото тест Маріанна Вертинська за роль Ніни.
р.
Наталія Кустинська також перевірила цю роль.
Наталія Селеснеєва ніколи не стала Ніною в цьому фільмі.
15704
"Пригоди Буратіно"
Актори, які не змогли відтворити основний характер.
"Дівчата."
Валентина Малявна слухала роль Тосі, а Алла Льонова за роль Анфиса в цьому кіно шедеврі.
"Анна Каренана"
Роль головного персонажа слухала себе Diva.
1 990 Р
"Ми з Джазу."
За роль Ката одночасно спробувала Любов Поліщук і Олена Циплакова. Останній отримав роль.
"Війна і мир"
У легендарній картині в ролі Наташи Ростова може зірвати Лариса Голубкіна або Людмила Марченко.
Крім того, Валентина Малавіна та Людмила Гурченко також перевірили цю роль.
Кирило Лавров та Іннокенти Смоктуновський – кандидати за роль Андрія Болконського.
Едуард Марцевич і Юрій Соломін також спробував цю роль.
Андрій Кончаловський заявив про роль П'єра Безухова.
Молодий Микита Михалков практично зумів стати Петею Ростовом.
Невідомі зразки Висоцького
Володимир Семенович прослуховував роль прикордонного охоронця в «Абеве Цісса», д’Артаган, анархістський вітрильник в «Червоній площі».
Висоцький практично став Кирилом де Бергераком.
Популярний актор намагається роль Пугачова.
Ви не представляли Владимир Семенович таким чином (фото тести на роль Блючера в Маршала Стара і за роль Генерального Чарнота в кінозапускі).
Тести за роль стоку в кінорежисі Тарковського «Андрі Рубльов».
Атемпти Янковського
Олег Іванович прослуховував роль Якова Олейнікова в «Східному дзвінку», Владика в «Знові про любов», Дзержинського в «Без спеціальних ознак».
Іван Васильович Васильович змінює свою професію
Фотовипробування Євгена Лебедєва, Юрія Яковлева та Євгена Євстинеєва для головної ролі чоловіків у фільмі.
Андрій Миронов, В’ячеслав Невінний та Леонід Куравлєв спробують за роль Милославського.
Три королеви звідти - Наталя Гундарєва, Світлана Светличная, Наталя Селезнеєва.
Багато з цих фотографій були справжніми оксамитовими. Наприклад, я не знаю, хто міг би грати Ніну, а також в Полоні Кавказу, як блискуча Наталія Варлі. І, відверто я не бачу Андрія Миронова як Мілославський. На жаль, стоячий перегляд улюблених фільмів зробив свою роботу: тепер ми навіть не уявляємо, як легендарні персонажі можуть грати в когось ще. Не забудьте поділитися цією статтю з друзями - вони будуть дуже зацікавлені бачити знайомих акторів в незвичайних образах!
за допомогою igenno ru
Ми дуже глибокий отвір, ніж ви думаєте. 15 Захоплюючі фотографії, які проведуть це
Перші 3 слова є девізом цього літа. Дізнайтеся, що чекає вас, зараз!