15 надійних фактів, які важко вірити. Я ніколи не чув. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але навіть якщо хтось сказав вам одну з цих оповідань, то ви неодмінно захочете її варитність. Тим не менш, кожен з них вірний, хоча на перший погляд він може здатися трохи неймовірною.

Ця колекція п'ятнадцять коротких, але дивовижних фактів дозволить вам не тільки розширити свої горизонти, але і засмагатись перед колегами на роботі або друзями. Будь ласка, зв'яжіться з нами

1,1 км У випадку, якщо у Вас є особа, її дружина оплачується на половину заробітної плати за 10 років, і їх діти отримують щомісячний припуск $1,000, поки вони не досягнуть віку 19.

2,2 км Драйвери знаменитого Лондонського чорного кабіни повинні знати розташування 50 000 пам'яток і більше 25,000 доріг. Тільки ті, які пройшли спеціальний тест, приймаються до цієї позиції, які часто пропускаються тільки на спробі рушника і через 34 місяці інтенсивного приготування.

3. У Наприкінці В’єтнамської війни екіпаж американського військового корабля Midway повинен був виштовхувати надземні вертольоти вартістю від 10 млн доларів, щоб висадити літак з виевакуйованими людьми на борту.

4. Угорський солдат Павло Керн був поранений в 1915 році під час Другої світової війни. Кулька в своїй голові знищена частина переднього ткацтва головного мозку. Керн пережили, але припинили сплячі повністю.

5. Умань У Lesotho є вражаючий прохід, де потрапити в повітря, літаки змушені прискорювати і розірвати скелі, набравши необхідну швидкість для польоту.

6. Жнівень Автомобільний транспортер з Нової Зеландії, після осені, м'яко висаджують на високопресивному клапані. Клапан прокочував лівий бутік і накачував чоловіка з повітрям, збільшуючи його в об'ємі двічі. Аварія може бути смертельною, але бідна людина збереглася. В результаті він повинен позбутися від зайвого повітря в природних умовах протягом трьох днів.

7. 11% запасів золота світу належать індійським будинкам. Це більше, ніж запаси США, Швейцарії, IMF та Німеччини.

8. У 11 вересня, коли на повітрях захоплювалися близнюкові вежі Всесвітнього торгового центру Нью-Йорка, в повітрі захоплювалися кілька винищувачів без бойових боєприпасів. Вони були поставлені з кермом літаком, щоб уникнути атаки інших цілей, після чого пілоти повинні вводити.

9. Навігація Найвіддалечнішим є снайпер, знятий британським кавальрі Корпорал Крайсоном у 2009 році. Його куля гасила відстань 2,475 метрів за 6 секунд до досягнення поставленої мети.

15 надійних фактів, які важко вірити. Я ніколи не чув. й Р

10. У 1995 р. невідома людина, після скидання 600-річної гіпсової фігури Будди виявили, що під шаром штукатурки є тверда золотиста статуетка.

11. У 1982 році людина зуміла перерватися в Палац Buckingham, де за півгодини він знайшов сир дендро і прогулявся по палацових камерах. Подивившись на королівські портрети, відпочиваючи на престолі і випити половину пляшки вина, він залишив палац на власній.

12. Компанія McDonald’s стала лідером в сфері нерухомості. Його засновник, Гаррі Сонненборн, один раз сказав, що вони тільки продають гамбургери, так що його клієнти мають гроші на оплату.

15 надійних фактів, які важко вірити. Я ніколи не чув. й р.

13.00 р. Дерек Амато Колорадо вдарив голову на дно басейну і відкрив свій талант для музики. Як проявляється синдром Savant, в якому люди мають геній в одній або іншій області. Чоловік став видатним піаністом, хоча він навіть не взяв участь у музичному урокі.

15.00 р. У Ісландії є інтернет-додаток, що містить інформацію про всіх жителів країни з вісімнадцятого століття. Оскільки населення Ісландії дуже мало, цей сайт використовується для запобігання сексуальних відносин між родичами. Все, що ви повинні зробити, це ввести імена любителів в полях, встановлених для цієї мети.

Ці 15 історії дуже важко вірити, вони так незвичайні. Якщо ви знайшли ці неймовірні факти, будь ласка, зв'яжіться з нами

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8