30 нереально реальних фото, які приведуть вас до приголомшливого задоволення! Не грам Photoshop. й

Сучасний світ сповнений штучних... Ми живемо в тісних пансіонатах з видом на пилоподібні дороги, сидимо перед пластиковим комп'ютером і посміхаємо у відповідь на повідомлення від кого, хто тридцять землі. Ми обробляємо наші фоторедактори і різні фільтри, тому іноді наше життя в соцмережах виглядає набагато яскравіше, ніж це дійсно. Замість того, щоб дійти до поїздки, ми захопимо мальовничі краєвиди перед телевізором.

Фотографії нижче будуть доставлені до реальності. Тексти пісень, а це означає: Повірте мені, реальність є більш красивим, ніж ми уявляємо. Подивитися і ви побачите для себе! Це 30 реальних фотографій, які виглядають дивовижно. Я даю вам зуб, не грам Photoshop!

Capilano Suspension Bridge, Ванкувер, Канада.

Веганський кролик названий Робертом в руках німецького фермера Карла Шмолінського. Зважає тварина близько 10 кг.

Дивовижний захід сонця на пляжі Пенсакола, США.

Гори підсвічуються ранковим сонцем, Тіра, Греція.

Плоди беззернової праці крихітного здобного птаха в Калагарській пустелі.

р.

Тіло водозбору з вишневими пелюстками.

Незвичайний острів в бухті Котора, Чорногорії.

Adrshpash Rocks, Чехія.

Тимбукту Сан-Сіті, Малі.

Шилінський камінь ліс в Китаї.

Пінгвінс відпочинок з людьми на пляжі в Південній Африці. Птахи чудово почуваються в 30-градусний спеку.

Дзеркало відбиття заходу сонця.

21190

Колонель Соляна печера, Мертве море, Ізраїль.

The High Line - це парк в Нью-Йоркі на території занедбаної залізничної лінії.

Підводний водоспад Маврикія.

172499

Озеро льодовикового походження, Південний острів, Нова Зеландія.

Садиба Таїланду.

Вид з даху: добре дворик, Барселона, Іспанія.

Моражні статуї, Марсель, Франція.

Мороз у вигляді млинців в Петрозаводській бухті озера Onega.

554230 р.

Люди забирають чай, Юнань, Китай.

Найвища мережа карусель з висотою 117 метрів, Відень, Австрія.

Вони існували, коли мамонти ще ходили на землі. Були, Острів Врангеля, Росія.

Ярета – 3000-річна рослина, що міститься в холодних рівнинах Анди в Перу, Болівія.

Я думаю, що матриця зламана. . й

Палманова – симетричне місто в Італії.

Рожевий фламінго тут.

Будинок Тон, Лондон.

King Penguins, Південна Грузія.

Роки в Свальбарді, Норвегія.

75380.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після перегляду фотографії я хотів не витрачати час і піти на поїздку. Насолоджуйтеся кожним клином трави, кожну хмару, кожну променю сонця і кожну краплю дощу. Оцінити кожен момент і поділитися цими нереальними фотографіями з друзями. Ми раді!

за допомогою igenno ru