15 Красивий У світі я хочу відвідати кожен з них!

Бібліотека – це сильне забезпечення знань, репозиторій мудрості століть та людського досвіду. Незважаючи на те, що сьогодні практично всі доступні дані можна знайти в Інтернеті, бібліотеки все ще доречні і завжди будуть так довго, як є люди, які воліють папір на електронну пошту.

Ці 15 бібліотек не тільки виконують свою безпосередню функцію надання доступу до знань, але й мають неймовірну атмосферу. Інтер'єри цих бібліотек дивляться своєю вишуканістю і красою. Якщо у мене була така бібліотека, то я проведе багато часу.

1,1 км Бібліотека Конгресу - Вашингтон, США

696874

Фото: Вікімедіа

2. Королівський португальський номер читання – Ріо-де-Жанейро, Бразилія

р.

Фото: Тумблр

3. У Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Фото: Вікіпедія

4. Троїцька університетська бібліотека, Університет Дубліна, Ірландія

Фото: Блогипот

5. Умань Загальна бібліотека університету Coimbra, Португалія

6. Жнівень Suzallo Бібліотека Університету Вашингтона в Сіетлі, Вашингтон

Фото: Імгарда

7. Про нас Бібліотека в Бенедиктинському монастирі Адмонта, Австрія

Фото: Хіспі

8. Томас Рибер Раре Бібліотека книги в Університеті Торонто, Канада

р.

Фото: Медіа

9. Навігація Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Фото: Мирмарка

10. Бібліотека голландського парламенту – Хага, Нідерланди

Фото: Atlasobscura

11. Центральна бібліотека - Лос-Анджелес, Каліфорнія

Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Фото: Thebaltimorechop

13.00 р. Бібліотека в Католицькому Університеті Левен – Фландерс, Бельгія

р.

Фото: Flickr

14. Ватиканська бібліотека - Ватикан

Фото: Wayofthestoryteller

15.00 р. Центральна міська бібліотека - Ванкувер, Канада

Інтер'єри та фасади цих неймовірних бібліотек подихають від усього світу. У краси і розкіш вони не поступаються найвідомішим церквам, музейам і галерей. Ви хочете вибрати? Поділитися з друзями

за допомогою igenno ru