651
Він спалив отвір на листі ароматною паличкою. Що з цього перевищило всі очікування!
Avant-garde art є в моді сьогодні. Творчий корейський художник Jihyun Park придумав унікальну техніку тоцилізму - малюнок з точковими штрихами. Для створення шедевра не потрібна фарба. Парк використовує ароматичні палички, улюблені багатьма з нас для малювання. Ні, ні, ви не чули мене. Магістр вогнів і пальці з червоно-гарячими палицями величезні листи тонкого і крихкого рисового паперу. Цей процес вимагає від художника неймовірної скрупульозності і пильної уваги. Але результат перевершує всі очікування! Зайдіть погляд. й
Навіть малювання Парку підійшов філософсько: «Бурні ароматичні палиці створює недійсну, де колись було речовина: як на папері, так і на палиці себе...» Це як різновид духовного очищення. й
р.
Згідно з Джигуном, іноді займає стільки часу, щоб знайти необхідні інструменти, як це робить створення цих творів мистецтва.
Корейська вважає своєю рефлексією поняття юнь-ян - гармонією темного і світлого, пишності і речовини.
Я ніколи не бачив нічого подібного! Ці розслаблюючі малюнки приносять спокій і спокій до душі. Вони, звичайно, мають щось магічне, щоб говорити, не з цього світу. Показати ці дивовижні твори до реальних поціновувачів мистецтва.
www.myмодернmet.com/profiles/blogs/jihyun-park-reverse-pointillism-incense-paper
Навіть малювання Парку підійшов філософсько: «Бурні ароматичні палиці створює недійсну, де колись було речовина: як на папері, так і на палиці себе...» Це як різновид духовного очищення. й
р.
Згідно з Джигуном, іноді займає стільки часу, щоб знайти необхідні інструменти, як це робить створення цих творів мистецтва.
Корейська вважає своєю рефлексією поняття юнь-ян - гармонією темного і світлого, пишності і речовини.
Я ніколи не бачив нічого подібного! Ці розслаблюючі малюнки приносять спокій і спокій до душі. Вони, звичайно, мають щось магічне, щоб говорити, не з цього світу. Показати ці дивовижні твори до реальних поціновувачів мистецтва.
www.myмодернmet.com/profiles/blogs/jihyun-park-reverse-pointillism-incense-paper
16 дивних речей для дітей, які ви не купуєте дитину
У Всесвіті є багато дивовижних способів привезти правих людей разом у правильному місці. Невірно!