Що вони знайшли на задньому дворі свого будинку назавжди залишаться в пам'яті. Який сюрприз!

Фокс досить поширені в наших зонах тварин, які живуть на всіх континентах крім Антарктиди, і великими вважаються шкідниками. У фольклорі багатьох країн світу, лисиця асоціюється з такими негативними людськими рисами, як хитрість і хитрість.

Що робити, якщо ви знайшли ден з маленьких лисок у вашому дворі? Філіп Ван і його дочка Аліса останнім часом зіткнулися з тим же питанням, коли вони прийшли на милий фокс брод на своєму подвір'ї в Принцтон, Нью Джерсі. Як ви думаєте, що вони відреагують на таку надзвичайну подію? Дад і дочка просто почали зніматися з маленькими рудоволосі. Не милий?! Навіть якщо ви вбиваєте їх, я не помітив будь-який сон або що-небудь, як це. . й

Я вже захоплюю. . й

Миліота, це все!

Габаритний зображення

Діти на вигляд.

Габаритний зображення

Поки вони страшні!

9516842

Реальний предатор.

Р

Сплячий в ліжку.

Найвибагливіше лисиця.

Крумби фольги навколо. . й

Філіп Ванг і його дочка навіть зрідка годують тварин.

Чи можна відмовитися від цих беззахисних дітей? Що робити, якщо я знайшов ці немовляти біля мого дому? Я не знаю, що я буду робити в цьому випадку, але я, безумовно, не бажав їх. Подбайте про те, що ви хочете жити і насолоджуватися життям. Покажіть ці феєрверки друзям.

www.reddit.com/r/aww/comments/3365sg/baby_foxes_found_in_an_nj_backyard/