723
Щиро дякую! 17 пекл життєвих карток, щоб підняти вас.
Людина - дивовижна істота, яка постійно шукає причину щастя. І коли він отримує те, що він хоче, він знецінює те, що він має, і починає мріяти знову про непристойні цілі, життя з ними, забуваючи, що вам потрібно насолоджуватися життям тут і зараз. Він постійно скаржиться на життя: все невірно для нього, все це неправильно для нього. Але я скажу вам секрет, buddy: вам не потрібно причин бути в гарному настрої. Місце розташування духу реактивної людини визначається зовнішнім стимулом, стан людини, яка гордо вважає себе передовими видами хомових сапіренів, він визначає себе. В кінці, що ми променуємо, отримуємо.
Команда веб-редакторів вирішила допомогти вам прийняти перший крок до нестандартного щастя. Ми підготували 17 дійсно прохолодних листівок для вас. Це правда життя, але це не причина відчайдушності, але досить навпаки. й
р.
Я сподіваюсь, що сміхає тебе. Ви пам'ятаєте, що життя схоже на zebra. Після чорної смуги обов'язково надходить біла... добре, або, наприклад, бірюзовий. Хто говорить zebras чорні і білі? Ти власний художник і бачення. Не можна дискурувати трюфелі, жити в великих і сміятися проблемах обличчя - смужіння в якості руки знімає. Поділіться цим позитивом з друзями!
за допомогою igenno ru
Команда веб-редакторів вирішила допомогти вам прийняти перший крок до нестандартного щастя. Ми підготували 17 дійсно прохолодних листівок для вас. Це правда життя, але це не причина відчайдушності, але досить навпаки. й
р.
Я сподіваюсь, що сміхає тебе. Ви пам'ятаєте, що життя схоже на zebra. Після чорної смуги обов'язково надходить біла... добре, або, наприклад, бірюзовий. Хто говорить zebras чорні і білі? Ти власний художник і бачення. Не можна дискурувати трюфелі, жити в великих і сміятися проблемах обличчя - смужіння в якості руки знімає. Поділіться цим позитивом з друзями!
за допомогою igenno ru
Цей маленький будинок чарівний! 78 квадратних метрів краси і функціональності!
20 блискучих SMS-повідомлень між любителями.