20 дитячих свічок, які головоломка дорослих. Де логіка?

Багато батьків згадують з жахом, що навіть якщо вони мають три вищі освіти за спини, участь в інтелектуальних іграх ala “Що?” Де? Коли?, к.т.н., всі знання раптово зникнуть, коли ви сидите до роботи з дітьми. Іноді завдання, харади, головоломки і свічники, розміщені в навчальних посібниках, приводять навіть еміентні фахівці до мертвого кінця. Це те, що діти сприймають світ досить різним, ніж дорослі. Як вирішити проблему, яку вони стикаються. Діти не шукають спеціальні схеми, візерунки, вони не сильні в складних розрахунокх, вони не знайомі з багатьма законами, теоремами і аксіомами. Може бути, тому вони розтріскують ці головоломки, які дорослі часто сидять протягом години.

Сьогодні онлайн-видання підготували для вас унікальний вибір звичайних дитячих свічок, з якими діти справляються в двох підрахунках. Але дорослі іноді висять протягом тривалого часу на ці завдання. Я думаю, що мій мозок буде плавати. Я дивлюся, якщо ви можете обробляти всі таємниці.

р.

Мистерії з яких лікує дорослий мозок

1,1 км Що відбувається один раз в хвилину, двічі в даний момент і ніколи не в тисячі років?

2,2 км Яке колесо не вмикається при обертанні?

3. У Це не жива істота, але вона має 5 пальців.

4. У Яке слово починається з трьох букв «Г» і закінчується трьома літерами «Я»?

5. Умань Що слово в словнику написано неправильно?

6. Жнівень У с. На шляху він зустрів 4 вагони. Скільки автомобілів пішли на село?

7. Про нас Ми рани без руху, отруюємо без дотику. Ми можемо принести і правду, ми ніколи не судимо за розмірами. Хто ми?

8. У Яка рука краще перемішати чай?

9. Навігація Насолоджуй мене і я буду жити, але дати мені напій і я буду вмирати. Хто я?

10. Хто йде сидячи?

11. Народжена - літати, жити - lie, штампувати - плавати.

12. Що отримує вологу, поки вона висихає?

13.00 р. Чим більше ви берете з неї, тим більше він стає... Що це таке?

14. Я завжди десь між небом і землею, завжди на відстані. Якщо ви намагаєтеся зануритися на мене, я залишаю.

15.00 р. Чоловік і дружина, брат і сестра, брат-в-право і син-в-право. Скільки?

16.00 р. Я тільки жити, де є світло, але, як тільки він світиться прямо на мене, я гине.

17.00 р. Що може подорожувати по всьому світу під час перебування в одному кутку?

18 років Який слон не має стовбура?

19.00 р. Увечері подарують мені завдання вранці. Я завжди роблю це, але я все ще скажу. Хто я?

20. Що завжди зростає і ніколи не зменшується?

Відповідей.

1,1 км Лист "М"

2. Запас.

3. У Гвоздики

4. У Тригонометрія

5. Умань Вронг.

6. Жнівень Один

7. Про нас Слова

8. У Найкраще з ложкою.

9. Вогонь.

10. Шахрайець

11. Сніжинки

12. рушник.

13. Яма

14. горизонт

15.00 р. Три.

16.00 р. Тітка

17.00 р. Листівка

18 років Шашлик

19.00 р. Тепловий годинник

20. Вік людини

Ви отримуєте всі ці завдання швидко? Я маю на увазі, щоб працювати на деяких з них. Якщо ви не вірите, це робимо експеримент в домашніх умовах: намагайтеся вгадати ці головоломки самостійно, а потім попросити дитину це зробити. Я даю зуба, дитина справляється з ними набагато швидше і без напруження на всіх! Ой, ми дорослі просто робимо речі важче. І це не тільки про вирішення завдань. У нас є дитяча спонтанія, і життя буде набагато простіше.

Поділіться цими таємниціми з усіма друзями. Поговоримо про свої враження та успіхи.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное