Ця дитина трохи більше років, але вона вже знає, як покинути її батько на своєму місці. Неймовірно хороший бій!

Ввічлива драма, вічний конфлікт поколінь. Одного разу ви прокинулися вранці і усвідомлюєте, що ваша дочка або син раптом 14 років, і майже, безумовно, ваш малюк пішов від того, що трохи ангела, щоб бути монстром. Але ви все ще любите його і захистіть його від всіх нещастях життя, незалежно від того, як іржі він до вас і не ударить його губи від перемир'я. Кожна людина проходить через цей період на шляху становлення своєї особистості, але навіть знаючи цей факт, це не вийде! Але цей батько все ще намагається розробити стратегію заздалегідь у випадку конфліктів з дочкою. І хоча вона становить лише 15 місяців, атмосфера в кімнаті не дуже електрифікована і здається, що вибух програє. Але розслабтеся: батько і дочка просто грають і дуже подобається, що відбувається.

Це найсолодший сімейний конфлікт я коли-небудь бачив у житті! Я дійсно сподіваюсь, що коли дитина росте, він і батько його буде вирішувати всі спірні питання таким чином. Поділитися з друзями: що якщо один з них все ще використовує ремінь в навчальному процесі?

www.youtube.com/watch? v=RgecKI8XJ18