Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зберігати очі відкритими!

Неймовірно талановитий фінський фотограф Mikko Lagerstedt створює приголомшливі нічні композиції, які надихнуть, щоб взяти камеру. Якщо він фотографує небо, поле або зірочки, не можна відірвати всі свої фотографії!

Микко використовується для фотографічного обладнання. Lagerstedt згадує свою першу картину: "Одний день після важкого дощу раптом з-за хмари виглядали сонце ..." Захоплюється полями. І тоді я просто хотів зупинитися і захопити цей чудовий момент. А потім все ходило по собі.

Микко Лагерстедт за досить атмосферні постріли надходить від особистого досвіду: Коли я був 20, я втратив мій найкращий друг. Цей захід мав величезний вплив на те, як я сприймаю світ. й

Шукаю ці неземні фотографії, якби я побував на величезних просторах Всесвіту! Це захоплюючий погляд! й

712862

р.

Габаритний зображення

52675

Я втратив дихання! Я ніколи не бачив нічого подібного! Виявляється, щоб стати професійним фотографом, вам не потрібно мати освіту. Це буде достатньо для відмінного смаку і таланту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8