565
Він пробудив шум на вулиці. Коли він виглядав вікно, він не міг вірити очі.
Уявіть собі прокидатися до дратівливого і поганого неприємного звуку, що нагадує купу. Але це шум набагато голосніше і більш лякає. У тій же ситуації нещодавно відвідав активний користувач відомого іноземного блогу Reddit. Людина живе на південних щитах, Англія. А потім один день пробудив дійсно страшний шум. Слова не може висловити почуття, що блогер відчував, коли він виглядав вікна. Його сюрприз не мали обмежень!
Коли ми бачимо парі, у нас є природна захисна реакція. Звісно, ці істоти викликають почуття, які не приємні, так як бджоли мають стінг, і вони можуть сісти вам дуже болісно. Буває, що один безневинний парі може зробити всю сім'ю, що виходить з кімнати. Але що про те, що це «щасливий чоловік» має досвід? . й
Він виглядав вікна і раптом побачила гігантську лебідку бджіл.
Чоловік негайно запитав: Де він пішов з? Що приносить їх тут?
Де вони прийшли, здавалося б, комахи вирішили довго залишитися.
Сусіди почали озвучувати сигналізацію і запропоновано викликати дезінфікуючий засіб. Але це не найкраща ідея!
У ряді хвилин кількість бджіл подвійно, тому вона була безпечніше, щоб викликати бджоляра.
р.
Найлогічнішим поясненням для масової бджолиної лебідки було те, що комахи намагалися сформувати колонію.
р.
У разі відсутності королева бджоли, працівник бджіл провис у пошуках нової колонії.
р.
Це їх природний спосіб розмноження.
Але, щоб бути чесним, цей погляд виглядає лякаючим. . й
Хоча медові бджільництва тільки в виняткових випадках, краще рішення в цей час було залишатися в домашніх умовах.
Габаритний зображення
Якщо ви перебуваєте спокійною, то вам не зашкодить комахи, а незабаром просто полетіти.
Ви не бачите, що кожен день! Яка різниця, яку ви не знайдете в природі! Якщо я був свідком такої пам'ятки, я був відляканий з неї. Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Я сподіваюсь, що вони не мають панічного страху комах.
www.reddit.com/user/jacklikecrazy92
Коли ми бачимо парі, у нас є природна захисна реакція. Звісно, ці істоти викликають почуття, які не приємні, так як бджоли мають стінг, і вони можуть сісти вам дуже болісно. Буває, що один безневинний парі може зробити всю сім'ю, що виходить з кімнати. Але що про те, що це «щасливий чоловік» має досвід? . й
Він виглядав вікна і раптом побачила гігантську лебідку бджіл.
Чоловік негайно запитав: Де він пішов з? Що приносить їх тут?
Де вони прийшли, здавалося б, комахи вирішили довго залишитися.
Сусіди почали озвучувати сигналізацію і запропоновано викликати дезінфікуючий засіб. Але це не найкраща ідея!
У ряді хвилин кількість бджіл подвійно, тому вона була безпечніше, щоб викликати бджоляра.
р.
Найлогічнішим поясненням для масової бджолиної лебідки було те, що комахи намагалися сформувати колонію.
р.
У разі відсутності королева бджоли, працівник бджіл провис у пошуках нової колонії.
р.
Це їх природний спосіб розмноження.
Але, щоб бути чесним, цей погляд виглядає лякаючим. . й
Хоча медові бджільництва тільки в виняткових випадках, краще рішення в цей час було залишатися в домашніх умовах.
Габаритний зображення
Якщо ви перебуваєте спокійною, то вам не зашкодить комахи, а незабаром просто полетіти.
Ви не бачите, що кожен день! Яка різниця, яку ви не знайдете в природі! Якщо я був свідком такої пам'ятки, я був відляканий з неї. Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами Я сподіваюсь, що вони не мають панічного страху комах.
www.reddit.com/user/jacklikecrazy92
«Краса і бенкет» російською мовою: магічна фотосесія, яка помішала світ.
Як змінити життя на 4 тижні Поради, щоб допомогти вам прокинутися як нову людину!