20 перевантажених транспортних засобів, які здаються за законом фізики

Найчастіше будь-який транспортний засіб чітко зарекомендував себе виробника. Однак це не стосується тих випадків, коли водій потребує крові від носа, щоб швидко доставити важке навантаження з точки А до точки Б. Потім каббі вдається в прямому сенсі слова, щоб підняти розкоші. Довірте мене, у порівнянні з цими драйверами, які не шукають простих способів доставки товарів або пасажирів, всі спроби жінок, щоб обрамляти більше в невеликий сумочка - просто пологий брук на газоні.

Сьогодні онлайн-журнал вирішив здивувати своїх абонентів, демонструючи їх життєрадісним вибором перевантажених транспортних засобів, які переходять на всі закони фізики і тяжіння. Цікаво, як тільки такі крихітні транспортні засоби можуть витримати таке навантаження. Що є найдивовижніших і лікологічних, вони також йдуть! Дивитися як відчай драйверів навантажити велосипеди, автомобілі, скутери, вантажівки ... Ми сподіваємося, що кожен досягне місця, що не загартоване, і товари будуть доставлені безпечними і звуками.

Десь в Сахарі. й

Найяскравіший вантаж у світі. Цей хлопець, я бачу, любить ризик!

р.

На шляху до Ханчжоу. .

Як завжди китайська попереду планети. . й

Перемістити храм? Німці не завадять!

Так вітер не дрочить. й

Чому ви тримаєте це невеликим?

Все Китаю на одному малюнку.

Бангладеш. Неважливо, якщо це місце або відсік. . й

Логічні, де ви?

р.

Чи перейде цей поїзд на всіх?

Р

Бог забороне вас втратити голку в тому, що слухак!

Баланс, просто баланс!

Веселий літо в Камбоджі.

Ньютон торкнувся.

Місцевий знак, проти якого немає гріха і фото зробити. . й

В Індії краще йти погано, ніж йти добре.

Ви приїдете спокійно, ви будете триматися. . й

Ось як відбувається міграція акула!

Р

Невірно!

, Україна

Та-дам! Хороший бонус. й

Я не знаю, як тут немає. 11. Ці водії, здавалося б, знають один простий секрет: неможливо. Не обмежуються обмеженнями, що переходять на ці позики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Або в тих країнах, це норма. Не знаю, що люди на поїзді в Бангладеш або автобус в Індії люблять сережки в банці! Якщо ви вражаєте цю колекцію, поділіться своїми друзями!

за допомогою igenno ru