594
Це те, що відбувається, коли ви приймаєте свій мобільний телефон в туалеті поїзда. Цей хлопець отримав багато поганих удач!
Ця історія сталася до будь-якого з нас, але цей хлопець не був щасливим. Він був досить смішний, але я впевнений, що герой інциденту не сміється.
Одного разу він був на поїзді і хотів піти в ванну кімнату. Як багато хто з наших контемпорій, він приніс мобільний телефон з ним. Верстат висить своїми руками і впав в туалет. Герой цієї історії не збирався з пристроєм, тому я пішов, щоб отримати його. В результаті цієї дії не може бути передбачений будь-яким. Після того, як хлопець потребує швидкої допомоги. Що подорож! Бад удачі, поганий удачі!
Це те, що туалет поїзда виглядав як після того, як хлопець кинув телефон.
Коли молодий чоловік досягнув за пристрій, його рука застрягла в туалеті, що довелося відрізати так, щоб він міг потрапити до лікарні.
р.
В кінці хлопець пішов без телефону, але з великою кількістю проблем.
Будьте обережні, щоб не пустити туалету
Ця історія - від категорії «Чи щось пам'ятати, нічого не скажеш онуків». Герой цього інциденту малоймовірно захочеться викрадати перед кимось про що сталося. Будьте обережні, щоб нічого не скидати унітазу! Поділитися з друзями
за допомогою igenno ru
Одного разу він був на поїзді і хотів піти в ванну кімнату. Як багато хто з наших контемпорій, він приніс мобільний телефон з ним. Верстат висить своїми руками і впав в туалет. Герой цієї історії не збирався з пристроєм, тому я пішов, щоб отримати його. В результаті цієї дії не може бути передбачений будь-яким. Після того, як хлопець потребує швидкої допомоги. Що подорож! Бад удачі, поганий удачі!
Це те, що туалет поїзда виглядав як після того, як хлопець кинув телефон.
Коли молодий чоловік досягнув за пристрій, його рука застрягла в туалеті, що довелося відрізати так, щоб він міг потрапити до лікарні.
р.
В кінці хлопець пішов без телефону, але з великою кількістю проблем.
Будьте обережні, щоб не пустити туалету
Ця історія - від категорії «Чи щось пам'ятати, нічого не скажеш онуків». Герой цього інциденту малоймовірно захочеться викрадати перед кимось про що сталося. Будьте обережні, щоб нічого не скидати унітазу! Поділитися з друзями
за допомогою igenno ru
Як принести мистецтво на масу! Цей художник дав довгозабутий класичний другий вітер. . й
Цей фотограф зумів перетворювати дітей з інвалідністю в супергерої в двох підрахунках. . й