754
Неймовірно атмосферні зображення 1913 р., виготовлені з використанням унікальної техніки. Фантастика!
Мервин О'Горман, мешканець англійського підрахунку Дорсета, був 42, коли він вперше взяв кольорові фотографії своєї дочки Крістіна за допомогою методу автоматичногохромування. Цікаво відзначити, що Мервин О'Горман зробив досить добре в машинобудуванні. Він був одним з основних засновників авіаційної галузі в Великобританії. Але, як ви знаєте, талановита людина талановита у всьому світі. О'Горман мав хобі, який став справжнім вихідом для нього. Ці фотографії були взяті в 1913 році. . й
Атмосферні фотографії, доповнені епоху 1910-х років, привезе О'Горман не менше полум'я, ніж інженерія. Блискучий поєднання кольорів: блондинка Крістіна на фото одягається в червоному ванновому костюмі і клоаку - все в кращих традиціях автохрому. Автохром - один з перших кольорових фототехнологій, запатентованих братами Люм'єра. Для досягнення цього ефекту фотографи використовували загальний картопляний крохмаль.
Крістіна в Lalworth Cova Beach в Дорсеті.
За близькими друзями Мервин О'Горман, або як його товари називали його, О.Г., був дуже харизматичний людиною з великим почуттям гумору. Дуже цікавим було обговорення з ним.
Портрет Крістіної, зроблений крупним планом. Він виглядає досить сучасним!
р.
Крістіна добре виглядає на декоративному ставці. Фото було нібито прийнято на підставі замку Корф в Дорсеті.
Сім'я О'Горман на пікніці. У центрі сидить мати дівчат - Флоренція Руш.
Це майже надреальна картина... Крістіна на сонячний день пролягає вздовж моря.
Мервин О'Горман помер в Березень 1958. Його дружина Флоренція залишив цей світ 27 років раніше, в 1931 році. Невідомо про життя Христини.
Ми всі представлені в чорному і білому кольорі. Але техніка, запатентована братами «Люм’єр» і використовується Мервин О'Горманом, дав нам унікальну можливість побачити історію у всіх його кольорах. Ці фотографії дійсно вражаючі і будь ласка, око реальних аесттетів. Показати ці красиві шедеври всім любителям фотографії.
petaпіксель.com/2015/04/26/These-1913-autochrome-portraits-are-from фотозйомка/
Атмосферні фотографії, доповнені епоху 1910-х років, привезе О'Горман не менше полум'я, ніж інженерія. Блискучий поєднання кольорів: блондинка Крістіна на фото одягається в червоному ванновому костюмі і клоаку - все в кращих традиціях автохрому. Автохром - один з перших кольорових фототехнологій, запатентованих братами Люм'єра. Для досягнення цього ефекту фотографи використовували загальний картопляний крохмаль.
Крістіна в Lalworth Cova Beach в Дорсеті.
За близькими друзями Мервин О'Горман, або як його товари називали його, О.Г., був дуже харизматичний людиною з великим почуттям гумору. Дуже цікавим було обговорення з ним.
Портрет Крістіної, зроблений крупним планом. Він виглядає досить сучасним!
р.
Крістіна добре виглядає на декоративному ставці. Фото було нібито прийнято на підставі замку Корф в Дорсеті.
Сім'я О'Горман на пікніці. У центрі сидить мати дівчат - Флоренція Руш.
Це майже надреальна картина... Крістіна на сонячний день пролягає вздовж моря.
Мервин О'Горман помер в Березень 1958. Його дружина Флоренція залишив цей світ 27 років раніше, в 1931 році. Невідомо про життя Христини.
Ми всі представлені в чорному і білому кольорі. Але техніка, запатентована братами «Люм’єр» і використовується Мервин О'Горманом, дав нам унікальну можливість побачити історію у всіх його кольорах. Ці фотографії дійсно вражаючі і будь ласка, око реальних аесттетів. Показати ці красиві шедеври всім любителям фотографії.
petaпіксель.com/2015/04/26/These-1913-autochrome-portraits-are-from фотозйомка/
15 принципів життя неімітаційного Майя Плісецької. Тексти пісень, а це означає: Я лук мій голова перед блискучим чоловіком!
19 ексклюзивних фото відомих росіян в незвичайному обстановці Дивитися за екраном історії!