760
Скажіть правду! 18 сувенірних ілюстрацій, як смартфони забрали наше життя
Тексти пісень, а це означає: Це страшно визнати, але ви не можете втекти правду. Ми – це зомбіноване покоління, яке поклоніння смартфонів, ноутбуків та особистих комп’ютерів. Якщо наші діти і онуки практично виростають з багатофункціональним телефоном своїми руками, то багато хто з нас ще знайомі з часом, коли не згадується про новітні технології. Тим не менш, ми також впав на трюки кваліфікованих маркетологів і купили цей суперрозробник. Ми не помітили, як ми стали її рабами.
Ось 18 ілюструючих ілюстрацій, як смартфони забрали наше життя. Ці малюнки зроблять вас правдою, викинути смартфон і, нарешті, насолоджуватися усіма радами життя в реальності!
137583 р.
Фото: Твіттер
- Боже, це 3:00 ранку. Вимкніть комп'ютер відразу і перейдіть до ліжка.
Через годину.
Фото: Невідомий
Фото: Huffington Post
до Моє світло, смартфон, розкажіть мені, але доповіді про всю правду: хто в світі є найрізноманітнішим, все рум'яна і біліше в профільній фото в соціальній мережі?
Фото: GoComics
Фото: Іран мультфільм
У вашій уяві:
- Принесіть мені електронну пошту! Покажіть мені шлях до дому Івана! Хто сказав вам показати мені новини! Відправте цей фото lynn!
- Я слухаю, майстр!
Реальність:
- Зарядити мене! Отримайте Wi-Fi тут! Вже зараз! Нове повідомлення прибули - читайте його! Відповісти на телефон! Реєстрація
- Я слухаю, майстр!
Фото: Посмішка Про нас
Чи ви граєте на свій шпиндельний комп'ютер ігор знову? Ви звикли.
Фото: JHallComics
Шукаю, я отримав хороший новий iPhone!
до Що таке збіг! Я отримав новий хлопець.
- Мед, ви сказали щось?
Р
Фото: Вибух
Фотографії з решти: перед появою смартфонів і після.
Перед тим як прийняти мене в наступний світ, дозвольте мені оновити свою картину профілю.
Фото: Борд-Панда
Сучасне покоління.
р.
Більшість відвідувачів не здатні спілкуватися. Вони тільки постарають своїми руками з плутанини і розпаду.
Фото: Бізарро Коміка
"Чи ви розуміли, що я зв'язаю свій телефон на голову і запевнив, що коли я поговорю, що ви шукаєте мені? й
Я не можу подивитися на мій телефон кожні 2 секунди.
р.
- Як це ваш день?
- Всі права. І твої?
Фото: Скуп
Чи дійсно це погано? Ми впадемо в величезну пастку? Я не знаю, mate, але є обов'язково щось для цього. Не залишаєте цю статтю - зайдіть на прогулянку з друзями.
за допомогою igenno ru
Ось 18 ілюструючих ілюстрацій, як смартфони забрали наше життя. Ці малюнки зроблять вас правдою, викинути смартфон і, нарешті, насолоджуватися усіма радами життя в реальності!
137583 р.
- Боже, це 3:00 ранку. Вимкніть комп'ютер відразу і перейдіть до ліжка.
Через годину.
до Моє світло, смартфон, розкажіть мені, але доповіді про всю правду: хто в світі є найрізноманітнішим, все рум'яна і біліше в профільній фото в соціальній мережі?
Фото: GoComics
Фото: Іран мультфільм
У вашій уяві:
- Принесіть мені електронну пошту! Покажіть мені шлях до дому Івана! Хто сказав вам показати мені новини! Відправте цей фото lynn!
- Я слухаю, майстр!
Реальність:
- Зарядити мене! Отримайте Wi-Fi тут! Вже зараз! Нове повідомлення прибули - читайте його! Відповісти на телефон! Реєстрація
- Я слухаю, майстр!
Фото: Посмішка Про нас
Чи ви граєте на свій шпиндельний комп'ютер ігор знову? Ви звикли.
Фото: JHallComics
Шукаю, я отримав хороший новий iPhone!
до Що таке збіг! Я отримав новий хлопець.
- Мед, ви сказали щось?
Р
Фото: Вибух
Фотографії з решти: перед появою смартфонів і після.
Перед тим як прийняти мене в наступний світ, дозвольте мені оновити свою картину профілю.
Фото: Борд-Панда
Сучасне покоління.
р.
Більшість відвідувачів не здатні спілкуватися. Вони тільки постарають своїми руками з плутанини і розпаду.
"Чи ви розуміли, що я зв'язаю свій телефон на голову і запевнив, що коли я поговорю, що ви шукаєте мені? й
Я не можу подивитися на мій телефон кожні 2 секунди.
р.
- Як це ваш день?
- Всі права. І твої?
Фото: Скуп
Чи дійсно це погано? Ми впадемо в величезну пастку? Я не знаю, mate, але є обов'язково щось для цього. Не залишаєте цю статтю - зайдіть на прогулянку з друзями.
за допомогою igenno ru
Виберіть шлях, який вам подобається. Вона розповість вам, що навколо кута. . й
Для того, щоб вижити, він повинен здійснювати 5 разів на тиждень. Чудова історія про неперевершений дух!