Коли батько зателефонує! 10 чудових колажів про виховання дітей батьками та батьками

«Мом, де мій капелюх?», «Ма, що сьогодні?», «Мумія, коли ми йдемо поза?», «Мама, я можу мати ще п'ять хвилин?» – список питань мало чому до найдорожчої і улюбленої матері просто безмежний. Зауважте, в той же час до батька дітей питання, як правило, є одним: «Чому мама?» Той факт, що процес виховання дітей батьками та матір’ями вражається чітким і живим. Де мами дивляться смертна небезпека, дади знаходять велику можливість побороти навколо і показати свої таланти. Які мами ретельно захищають їх відчай від, ресурсні батьки вважають відмінним матеріалом для ігор, розваг і розваг.

Сьогодні Я підготував для вас «запалення» вибір про те, що основні принципи виховання дитини матері та батьками відрізняються. Не робіть все серйозно, це просто доза позивності, призначеного для поліпшення настрою. Як кажуть, є частка в кожному жарті. й

Підготовка дитини до ранку

Задня тераса.

р.

Прогулянка в свіжому повітрі

р.

Поїздка з дитиною в зоопарк

За час перебування на батьківщині

Грати за межі будинку

Батьки купують дитину

Довгоочікуваний шрот

Дитина має тиху годину.

Батьки поодинці з дитиною

до

Як чудово в цій чудової колекції колажів в гумористичній формі показує реальність. Це не означає, що дади не можуть бути довірені з такою ніжною матерією, як підняти малюків. Навпаки, як досвід і практика шоу, батьки більш винахідливі і творчі в організації дозвілля своїх дітей. Якщо вам сподобалося цю статтю, то час поділитися своїми друзями. Хто знає, що вони говорять.

за допомогою igenno ru