99-річний мільярдер отримав шосту пересадку серця.

Це говорить, що гроші не можуть купити здоров'я, але деякі, здається, успіху. Сьогодні ми будемо говорити про знамениту і майже легендарну Девід Rockefeller. Його фортуна становить близько $3 млрд. Він є онуком Івана Д. Рокефеллера, першим мільярдером історії. І найголовніше, він 99 років.

Девід має особливий вигляд світу. Наприклад, він надзвичайно стурбований переповненням планети та зростаючим споживанням ресурсів. Він навіть запропонував загальний контроль за пологами по всьому світу. Але це не про що зараз. Продовжуємо роботу з здоров’ям.

Нещодавно Американське видання Всесвітньої газети «Донна звіт» розширило інформацію про те, що Девід Rockefeller підтримав шосту трансплантацію серця. У Нью-Йоркі відбувся хірургічний хірург. У 1976 році після аварії на авто. Rockefeller прокоментував 36 годин після операції. Бізнесмен каже, що секрет його довголіття є любов життя і його вірні друзі, він отримує новий приріст енергії після кожної пересадки і не уявляє свого життя без благодійності. Ще один філантрополог жартував, що він збирався жити до 200 років.

Реакція на цю новину була дуже жорстокою. Деякі публікації стверджують, що ця інформація абсолютно підроблена, цитуючи те, що сайт, на якому він був створений для розважальних цілей.

Ми не знаємо, якщо Rockefeller насправді отримав нове серце. Я думаю, що ви повинні вирішити, хто довіряє. Щоб отримати додаткові супротивники для обговорення, поділіть цей матеріал з друзями!