535
Золотий Рул 3 Речі! Зроби слова, які ви думаєте про головне. . й
Людина на всіх етапах її розвитку спробувала дізнатися, що життя і які його основні компоненти. «Що таке ім’я трьох кит, на яких будується світ?» попросили мудрих чоловіків. Багато філософських і релігійних ласощів були написані про світове замовлення, але ніхто не може сказати з певністю, що він ускладнював цю загадку. Чи можливо, що життя набагато простіше, ніж ми думаємо, і ми тільки робимо все більш складними в нашому розумінні? Можливо, ви не повинні бути обприскані на все, щоб зрозуміти нічого в кінці?
А мудрий чоловік один раз сказав, що є тільки три речі, на які будується наше життя. Не секрет, що номер 3 має чарівну властивість і є запорукою багатьох світових релігій. Це золото правило трьох речей допоможе вам зосередитися на тому, що дійсно важливо і стежити ваші думки в правильному напрямку. Це три речі, які приховують секрет Всесвіту. .
Габаритний зображення
Три речі ніколи не повертаються: час, слово, можливість.
Три речі не повинні бути втрачені: мир, надія, честь.
Три речі в житті найцінніші: любов, переконання, довіра.
Три речі в житті ненадійні: сила, фортуна, фортуна.
Три речі визначають людину: роботу, чесність, досягнення.
Три речі знищують чоловіка: вино, гордість, гнів.
«Я тебе люблю», «Я шкода,» «допоможи мені. й
Жива, не думають про життя! Якщо ви не хочете, щоб вам було якомога простіше. Ви побачите, що життя буде легше. Поділіться цією неоцінною мудрістю з близькими.
за допомогою igenno ru
А мудрий чоловік один раз сказав, що є тільки три речі, на які будується наше життя. Не секрет, що номер 3 має чарівну властивість і є запорукою багатьох світових релігій. Це золото правило трьох речей допоможе вам зосередитися на тому, що дійсно важливо і стежити ваші думки в правильному напрямку. Це три речі, які приховують секрет Всесвіту. .
Габаритний зображення
Три речі ніколи не повертаються: час, слово, можливість.
Три речі не повинні бути втрачені: мир, надія, честь.
Три речі в житті найцінніші: любов, переконання, довіра.
Три речі в житті ненадійні: сила, фортуна, фортуна.
Три речі визначають людину: роботу, чесність, досягнення.
Три речі знищують чоловіка: вино, гордість, гнів.
«Я тебе люблю», «Я шкода,» «допоможи мені. й
Жива, не думають про життя! Якщо ви не хочете, щоб вам було якомога простіше. Ви побачите, що життя буде легше. Поділіться цією неоцінною мудрістю з близькими.
за допомогою igenno ru
Купити футболку всього 2 євро. Ось чому вони відмовилися зробити це!
Легендарний виступ великого Чарлі Чапліна про страшну небезпеку висить над усім манкіндом. Сонце!