Помста з дерева замінила будинок чоловіка, а конуси замінили зубну щітку. Легенда дика людина!

Mick Dodge був середньоамериканським з будинком, автомобільним, робочим і життям, наповненим стресом. Чоловік також мав серйозні проблеми з ніжками (лабораторний фосцит), біль у спині, серці та шиї. В одній точці він не хоче жити, як це. Мапа Додж відчував непристойне бажання заближатися до природи, зібрані деякі необхідні речі і пішли жити в лісі назавжди. На Олімпійському півострові, штат Вашингтон, знаходиться чоловік 62 років і живе в Хочному дощі.

Перше, що Mick Dodge зробив, коли він проходив в ліси, зняв його взуття. Поки він ходив босоніж на траві, гілках, землі і каміння, краще він відчував з'єднання з природою. Здавалося б чоловікові, що всі його почуття були загострені, і після того, як зникли проблеми здоров'я, нічого іншого боляче. У всьому 25 років, що Mick Dodge провів в лісах, він навряд чи носе взуття, що дозволило йому переоснащувати світ.

Згідно з Mick Dodge, найважливіше в житті в дикій природі полягає в тому, щоб зберегти суху, тому він вдається до допомоги поліетилену, щоб захистити себе і своє ліжко від отримання вологого. Чоловік повністю відмовляється від свого страху і стверджує, що ноги завжди призводять до їжі. Крім рослин, їсть відмерлих тварин і комах. "Коли пума вбиває луку, весь ліс його їсть, і я не виняток, - говорить цей загадковий чоловік.

У такому поважному віці Mick Dodge вражає відмінною фізичною формою, міцністю і витривалістю. Цей чоловік не входить до складу з навчанням на добу. Він розробив власний метод вправ, використовуючи все, що природа дає. На даний момент у нього є студенти, які навчаються на саморобному плані, в якому є навіть ходьба з струмом активного дива річки Сол Дузе.

Історія Мука Додж зловила увагу громадськості, а його щоденне життя навіть показало на Національній географічній галереї в спеціально створеній програмі.

Я впевнений, що цей чоловік не шкодує своїх дій. Коли ви подивитеся на нього, ви починаєте усвідомлювати, що життя в природі дійсно мав феноменальну дію на нього. Поділитися з друзями

www.earthporm.com/man-lives-in-a-tree-stump