9 запаморочення оптичних ілюзій, з яких зводиться дах. Тестуйте свою фантазію!

Оптичні ілюзії є одним з улюблених технік багатьох відомих митців, таких як Сальвадор Далі або наші сучасні Роб Гонсалів. Ці малюнки за рахунок неточності процесів несвідомої корекції візуального образу, неправильної оцінки довжини сегментів, розміру кутів або кольору об'єкта, а також багатьох інших фізичних чинників можуть грати жорстокий жарт з уявою. Найяскравіший приклад візуального сприйняття: коли ви переглядаєте хмари, що виконуються через небо, вони якось приймають форму зображень, які ви бачили раніше. Як це відбувається? Причини маніпуляції досліджуються науками, такими як фізіологія, фізика та психологія.

Розважальний сайт вибрала 9 найрізноманітніших оптичних ілюзій, які вже переплітаються в очах. Ці візуальні прийоми подарують мозок в два рази! Читання для цього? Далі

1,1 км Додайте його, ви думаєте, що дівчинка правий очей сірий і лівий очей бірюзовий, як шпин? По суті, обидва очі однаковий колір – вони сірі.

2,2 км Якщо ви уважно дивитеся на ліву картину за хвилину, то праве поступово зливається в однорідний сірий фон і починає мерехтіння.

3. У Як виглядає штрих-код ... Тепер намагайтеся виїхати!

4. У Зосереджувати і постаратися на білому красі в центрі кола, потім повільно перемістити голову назад. Здається, що гало утворився навколо кола.

5. Умань Ви не вірите, але у вас є два ідеально плоских кола. . й

749128

6. Жнівень Оптичний ілюзій створений спеціально для кришки психологічного журналу. Це свого роду Мона Ліса в брюках - де ви йдете, здається, що погляд чоловіка в портреті спрямований на вас.

7. Про нас На перший погляд, здається, що у вас є картина сердитися і спокійного обличчя. Але це правда? Покрокове розташування в декількох метрах від екрана. Фокус-покус!

8. У Спробуйте перемістити екран вниз і вгору або збільшити, а потім перемістити його. Відчувається площа в центрі.

р.

9. Навігація На перший погляд, може здатися, що ці два кольорові смуги вогнетривкі на стику з контуром кола. Я скажу, що це.

З цих креслень просто ударить дах ... Цікаво, що людський мозок! Я припинив бджільництво очей довго, і я бажаю тебе тим же. Покажіть ці ілюзії ваших товариств. Просто підкажи, щоб бути дуже обережними.

за допомогою igenno ru