10 шокуючих фактів про ліки від відомого хірурга Правда, що дає вам гусяки. . й

Невідкладна система охорони здоров'я будь-якої країни. На жаль, варто визнати, що через медичні помилки на робочих столах, десятки тисяч людей щорічно гинуть. Але статистика розповідає нам щось інше. Звичаї скарги про нашу медицину та лікарів, які придбали дипломи за гроші? Ви думаєте, що за кущом є професійні лікарі дому, які можуть розпізнати аутоімунне захворювання з закритими очима і зберегти 100% пацієнтів? На сьогоднішній день він хоче обшити трохи світла на медичних секретах, які не призначені для розмови.

Марти Макарія – відомий онколог-хірург і науковий співробітник університету імені Джонаса Хопкіна. Він виступає за прозорість в галузі охорони здоров'я. Протягом тривалого часу він працював на Організації Об'єднаних Націй, де вдалося зібрати зусилля завдання для розробки показників для вимірювання якості хірургічного догляду по всьому світу. Автор понад 150 книг та публікацій на сучасному етапі.

р.

Якщо ви думаєте, що американська медицина є ідеальним (навіть в таких красивих клініках, фаршировані новим заплутаним обладнанням!), то ми трохи здивуваємо вас. Марти, юрист, сучасна хірургічна гуру, мала бачити речі в житті. Як прихильник правди, він вирішив відкрити очі багатьох людей, до чого відбувається в серці американських клінік, обмінювати деякі дуже ударні дані. Приготуйте, щоб почути правду про систему охорони здоров'я! Тут відомий хірург розповів про світ:

1,1 км Дослідження показують, що один у чотирьох пацієнтів, як правило, стає жертвою медичних помилок.

2,2 км Статистика показує, що в Сполучених Штатах кожен тиждень близько 40 людей потрапляють під скальпель через помилку.

3. У Система оплати лікарів така, що вони змушені цілеспрямовано призначити непотрібні процедури і медикаменти, щоб отримати додатковий прибуток.

4. У Майже 50% всіх методів лікування не мають грунту.

5. Умань Нерідко виникають випадки, коли пацієнт навмисно не поінформував про найщасливіші методи лікування, щоб хірург міг практикувати.

6. Жнівень Серед переліку основних причин смертності, п'ятої медичної помилки.

7. Про нас Лікарі повинні запропонувати пацієнту щось, навіть якщо немає нічого допомоги. Але не з компасіону, досить дорого медичне обладнання, придбане на кредит, і потрібно платити з чимось.

8. У До людство придумав ліки від всіх захворювань, ми повинні бути змістом з тим, що у нас є.

9. Навігація З кожним роком 225,000 пацієнтів гинуть за рахунок прямого медичного втручання. З них 106,000 від застосування затверджених препаратів. Потерпілі від недбалості.

10. Моя порада Вам: намагайтеся уникати відвідування клінік і курорту, щоб допомогти тільки при надзвичайних ситуаціях. Завжди мати персональний юрист, який захистить ваші права як пацієнта, і забезпечити належне лікування.

Ця інформація просто робить вашу підставку для волосся на кінець! Як ви можете побачити, хто може стати жертвою неправильного лікування або медичних експериментів: alas, ніхто не є імунітетом з цього. Це життєдіяльність, яка медицина стала більшою і більш схожою на супермаркет. Ми сподіваємося, що зміни в системі охорони здоров'я не далеко. Тексти пісень, а це означає: І тепер ви просто повинні вірити в краще і поділитися цим шоком правди з друзями. Кожен повинен знати це!

за допомогою igenno ru