566
Фотографії цього фотографа схожі ілюстрації для казок. Дивовижна нога безвісти!
Зйомки для фотографів дикої природи є однією грацією! Не один відданий, що ці загадкові і витончені птахи мають особливу харизму і чарівність! Фотографій Talented Sompob Sasi-Smith з Бангкока, Таїланд, намагається показати універсальність цих фігурних і безтурботних мисливців з незвичайними фотографіями.
Сасі-Сміт дуже серйозно бере справу. Людина не просто фотографує сова, він намагається зробити шедевр з кожної рами. До речі, його фотозбірка також має фотографії папуги.
Зрозуміло, через здатність сов, щоб вміло виховувати себе, це не так легко фотографувати їх. Однак, якщо такий професійний, як Sompob Sasi-Smith приймається на випадок, результат дивний! Насолоджуйтесь цими чарівними фотографіями з редакторами!
Не бійці!
Хто це?
Р
Що у вашому клітку? Як миша. . й
1100 р.
Майстер Йода.
Ви краще, це - Ми для нашого брата
Що? Де? Коли? І без мене?
Сім'я Брав.
13.03.18 р.
р.
Під час перегляду картин я половив себе на тому, що неможливо відшукати від цих мудрих і витончених птахів. Природа не позбавила їх краси! Хто не любить сов? Хто любить совки! Покажіть ці чарівні лісові красуні для ваших друзів.
www.facebook.com/pages/Nature-Galleries/129040727174338
Сасі-Сміт дуже серйозно бере справу. Людина не просто фотографує сова, він намагається зробити шедевр з кожної рами. До речі, його фотозбірка також має фотографії папуги.
Зрозуміло, через здатність сов, щоб вміло виховувати себе, це не так легко фотографувати їх. Однак, якщо такий професійний, як Sompob Sasi-Smith приймається на випадок, результат дивний! Насолоджуйтесь цими чарівними фотографіями з редакторами!
Не бійці!
Хто це?
Р
Що у вашому клітку? Як миша. . й
1100 р.
Майстер Йода.
Ви краще, це - Ми для нашого брата
Що? Де? Коли? І без мене?
Сім'я Брав.
13.03.18 р.
р.
Під час перегляду картин я половив себе на тому, що неможливо відшукати від цих мудрих і витончених птахів. Природа не позбавила їх краси! Хто не любить сов? Хто любить совки! Покажіть ці чарівні лісові красуні для ваших друзів.
www.facebook.com/pages/Nature-Galleries/129040727174338
Не пропустіть їх. 15 батьків, які вже ловили, залишаючи своїх дітей непристойними
10 шокуючих фактів про ліки від відомого хірурга Правда, що дає вам гусяки. . й