630
Не пропустіть їх. 15 батьків, які вже ловили, залишаючи своїх дітей непристойними
Не просте завдання. На жаль, багато нових мами та даді представили свої обов’язки абсолютно різним. Всі вони, звичайно, чули про те, що буде мало вільного часу, а також з ніжністю, представлені разом з дитячими прогулянками, плаванням і ігри. І вони були абсолютно впевнені, що якщо ви залишите дитину протягом 5 хвилин, нічого не станеться в квартирі. Це не завжди справа.
У цих 15 фотографіях знаходилися ризик і залишили дітей самостійно, нехай за короткий час. Що сталося, можна оцінити самостійно. Особини, стіни фарбуються, все розкидані і розсипаються, але це ще квіти. Ці діти здатні до таких речей, після чого мимоволі дивляться на обмеження вашої фантазії.
Очікується покарання
Фото: Щоденник
Новий модний хіт
Габаритний зображення
Фото: Імгур
Сир!
739080р.
Фото: Крихітна
Королева піни в пінополі
Кіт після дитячих ігор
Фото: Дампадень
"Це не мене, це кулька!"
347173
Він повинен спробувати інкубувати їх.
Фото: Грааам
Гігієна виходить першим.
Фото: Блогипот
Два з прокладки
Фото: Зображення2
Оопс. . ?
Фото: Dilcdn
Реальна краса.
Фото: Мирнийпаренти
Пофарбовані монстри
"Подивитися, як біла я зараз!"
р.
Хто б подумав унітазу так крихкі?
Трохи грати з другом.
Перервувати туалет гантелі? Пофарбуйте сестру і собаку? Покладіть шпильки на волосся? Все це і багато чого роблять діти в цій колекції. Поділіться цими чудовими фотографіями з друзями, особливо з дітьми!
за допомогою igenno ru
У цих 15 фотографіях знаходилися ризик і залишили дітей самостійно, нехай за короткий час. Що сталося, можна оцінити самостійно. Особини, стіни фарбуються, все розкидані і розсипаються, але це ще квіти. Ці діти здатні до таких речей, після чого мимоволі дивляться на обмеження вашої фантазії.
Очікується покарання
Фото: Щоденник
Новий модний хіт
Габаритний зображення
Сир!
739080р.
Фото: Крихітна
Королева піни в пінополі
Кіт після дитячих ігор
Фото: Дампадень
"Це не мене, це кулька!"
347173
Він повинен спробувати інкубувати їх.
Фото: Грааам
Гігієна виходить першим.
Фото: Блогипот
Два з прокладки
Фото: Зображення2
Оопс. . ?
Фото: Dilcdn
Реальна краса.
Фото: Мирнийпаренти
Пофарбовані монстри
"Подивитися, як біла я зараз!"
р.
Хто б подумав унітазу так крихкі?
Трохи грати з другом.
Перервувати туалет гантелі? Пофарбуйте сестру і собаку? Покладіть шпильки на волосся? Все це і багато чого роблять діти в цій колекції. Поділіться цими чудовими фотографіями з друзями, особливо з дітьми!
за допомогою igenno ru
Справжня вушка від несухої циніки! 20 поніжних котирування від непрозорого Джорджа Карліна.
Фотографії цього фотографа схожі ілюстрації для казок. Дивовижна нога безвісти!