25 вбивця, де тінь заслуговує Оскара за свою роль. Мільйони пострілів!

Це чудовий, що люди приходять з чим блискучим, як камера. З ним можна іноді захопити справжні шедеври! Браво для тих майстрів, які управляють зробити успішний постріл в потрібний момент. Іноді досить оригінальний постріл допомагає гарному фотографу зробити тінь. Так, так, що цей піонер ще може зіпсувати будь-який постріл. З іншого боку, іноді тінь може дати другий вітер на повністю нудну картину. Сьогодні Я приготував для вас унікальний вибір фотографій, де тінь вирішує все. Я даю їй Оскар для кращого підтримки актора в кожному з цих пострілів. Тіні, здається, виявляти справжню сутність людей, які виловили в цих пострілах, або розкрити секрети, які надійно приховані від людського очей. Достатньо пояснювати, дивитися і сміятися!

На нооні я перетворюсь на докторську диявола.

Коли тінь - чудова робота художника.

Я сказав, обіє і поїзд, людина!

Габаритний зображення

Мільйони пострілів!

Добрий час. . .

Нотатки ви не можете грати.

Сонце добре!

І книги мають серце!

Плани майбутнього. .

Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що хлопець зліва приховав щось. . й

Тиранносаурус rex, ви?

Нешкідливий собака!

Вот?

369 грн.

Я дельфін на серці!

Хороший гольф.

Габаритний зображення

Хороший склад.

Корпорація монстра серед нас. й

Ви бачите кошеня, теж?

Супергерої дуже близько. й

Це показує справжню природу чоловіків!

Що таке маяк?

Я тигр, не кицька!

939802р.

Краб або Бетмен?

Я знаходжу до автора шедевра!

Я думав!

На мій погляд, це дуже успішні фотографії, в яких тінь спробували славити! Тіні слідують за нами всюди, особливо в сонячній погоді, але ми зазвичай не прикріплюємо будь-яке значення для них. Тепер я думаю, що ви будете виглядати більш тісно: Сама Всесвіт іноді грає жорстокий жарт на нас. Ви хочете вибрати фото? Тоді ви можете сміливо розповісти друзям про це, вони будуть веселі від серця!

за допомогою igenno ru