Це чудовий, що люди приходять з чим блискучим, як камера. З ним можна іноді захопити справжні шедеври! Браво для тих майстрів, які управляють зробити успішний постріл в потрібний момент. Іноді досить оригінальний постріл допомагає гарному фотографу зробити тінь. Так, так, що цей піонер ще може зіпсувати будь-який постріл. З іншого боку, іноді тінь може дати другий вітер на повністю нудну картину. Сьогодні Я приготував для вас унікальний вибір фотографій, де тінь вирішує все. Я даю їй Оскар для кращого підтримки актора в кожному з цих пострілів. Тіні, здається, виявляти справжню сутність людей, які виловили в цих пострілах, або розкрити секрети, які надійно приховані від людського очей. Достатньо пояснювати, дивитися і сміятися!
На нооні я перетворюсь на докторську диявола.
Коли тінь - чудова робота художника.
Я сказав, обіє і поїзд, людина!
Габаритний зображення
Мільйони пострілів!Добрий час. . .
Нотатки ви не можете грати.
Сонце добре!
І книги мають серце!
Плани майбутнього. .
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що хлопець зліва приховав щось. . й
Тиранносаурус rex, ви?
Нешкідливий собака!
Вот?
369 грн.
Я дельфін на серці!
Хороший гольф.
Габаритний зображення
Хороший склад.
Корпорація монстра серед нас. й
Ви бачите кошеня, теж?
Супергерої дуже близько. й
Це показує справжню природу чоловіків!
Що таке маяк?
Я тигр, не кицька!939802р.
Краб або Бетмен?
Я знаходжу до автора шедевра!
Я думав!
На мій погляд, це дуже успішні фотографії, в яких тінь спробували славити! Тіні слідують за нами всюди, особливо в сонячній погоді, але ми зазвичай не прикріплюємо будь-яке значення для них. Тепер я думаю, що ви будете виглядати більш тісно: Сама Всесвіт іноді грає жорстокий жарт на нас. Ви хочете вибрати фото? Тоді ви можете сміливо розповісти друзям про це, вони будуть веселі від серця!
за допомогою igenno ru