«І саркувальники, які захоплюють щось в тумані». Ви пам'ятаєте цей чудовий фільм і пісня, яку виконує Юрій Ніколін? Ні, це не про радянських кіно або пісні. Ось так, що кожен раз я чую ці лінії, я намагаюся уявити те, що це дуже "заморожені майстри". І тут ми підготували для вас вибір красивих фото дерев, які можна вірно назвати чарівною. Я не буду говорити про ліси довго. Всім відомо, що завдяки їм ми отримуємо кисень, вони також дають притулок для різних тварин, і в цілому переваги від них величезні. Але в цій статті ми розкриємо чарівні або навіть зовнішні сторони рослин. Зверніть увагу, що не всі рослини вважаються деревами. Ми знаємо, що деякі з них кущі, зернові або деревні рослини, але їх краса і величність настільки чарівні, що ми не можемо протистояти додаванню їх до списку. У будь-який час ми з радістю допоможемо. . й
1,1 км Це рододендрон, який росте в Канаді і становить понад 125 років. 2,2 км І тут чарівні дуби. Південна Кароліна, дубова алея. 3. У Японська ієрія. Зростає 144 років.1593292р.
4. У The Delonix Royal - це дерево з Бразилії. 5. Умань І це бокові дерева з Йемена. 6. Мадагаскарські бабоби. 7. Про нас Evergreen (хоча в цьому випадку, досить вічний синій) якарда, Південна Африка. 8. У Незвичайна алея в Орегоні. 9. Навігація Ангел дуб з Південної Кароліни. 10. Ці дерева намагаються витримати «Нова Зеландія вітрів». 11. Ось як цвіте вишня в Німеччині. 12. Мос переросло Орегон південний бук. 13. Проживання в Орегоні і подивитися японську клен. Габаритний зображення
14. Цей California Redwood є лише третій найвищий у світі. . й 15.00 р. Бук Alley Dark Hedges ("Dark Alley") в Північній Ірландії. (доб. 3)
16.00 р. Нарешті, казковий евкаліпт, який росте в Гаваї. Здрастуйте, що це все чудово. Адже природа може створювати неперевершені шедеври. Ці рослини надихають, ви хочете подивитися на них, ви хочете фотографії та малювати їх. Поділіться цією красою з друзями.
за допомогою igenno ru