Я зробив це з того, що було... 23 невдалих тортів, зроблені батьками для дітей

До 20 або 30 років, Ваш день народження, ймовірно, ваш улюблений відпочинок. Головною родзинкою цієї значущої події для кожної людини є, звичайно, торт. День народження без торта на день народження? Ні, я не маю! Батьки завжди хочуть подарувати дитині сюрприз на день народження і, замість того, щоб доручити його професіоналу, вони випікають самі торти. Але якщо я був на місці малюка в день варення в центрі таблиці, то я б на краще торкнувся і відійшов до мого приміщення. У гіршому, це буде тривала травма. Я ніколи не бачив таких шедеврів у моєму житті.

Ми представляємо вам 23 коріпі торти, які руйнують навіть найщасливіший відпочинок. Загальна відмова!

Вибачте, що цей торт перевершив фільм «Ялини»!

Дарта Вадер, це те, що ви?

93113034

Я думаю, що двигун Томаса хоче витерти пекло з кожного. . й

12

Життя – біль.

р.

Здавалося б, щоб відкрити нову планету.

Я зробив це з того, що це було. . й

З серії: очікування та реальність.

Це не дуже апетитне. . й

Застібка-блискавка Маквіна терміново відремонтована!

Право від раннього віку... Ай-яй-яй!

Топ-рівнева наркоманія.

Королева подарувала на ніч або Міккі або принцеси Лея. й

Збереження світу, лежачи.

Я думаю, що дитина в сумці є сюрпризом. й

Я запитаю тебе, що це?

Виростити великий!

Дерев'яні ембаристі. Що можна зробити: трохи занадто багато з проносними засобами.

Урсула виворітна. .

Я не можу їсти, коли люди дивляться на мене так!

Ось і раніше вона ковзала м'яч в крилах кульковий кліп. Я виріс трохи... особливо мій голова.

Спонджбоб на.

Арен не загадки всі погані?

Я думаю, що я більше не спати.

Так, ми бажали краще, але виявилося як завжди. Висловлюємо, що «Добрі наміри плести шлях до п'яти» тут. Ці торти дійсно виглядають, як вони просто були зроблені з духовки в підземний світ. Це буде краще для батьків, які довіряють професіоналам. Покажіть ці неспроможні торти до ваших друзів!

за допомогою igenno ru