738
Мама не рекомендує нічого поганого! 33 Речі Кожна Мати П'яти Її Син
Вони кажуть, що дорослі не стають, коли вони перестають слухати свою матір, але коли вони розуміють, що їх мама була правою. Мати, як ви знаєте, не порадувати себе. Це 33 речей, які повинні навчити сина, щоб він росте не тільки чоловіка, але людина з літерою столиці. Щоб бути чесними, ці неоцінні поради будуть корисні всім батькам, навіть тим, хто підніме дочку. Не тільки батьки. . й
"Що нового!" ви скажете. Що таке велика угода? Не було скасовано. Істини вічні завжди прості і універсальні, але вони найефективніші. Зареєструватися!
1,1 км Використовуйте голову, але спілкуйтеся з усім серцем.
2,2 км Не використовуйте слова. Якщо ви вже пообіцяли, будь ласка, залиште своє слово.
3. У Поставити себе, «Що я дізнався сьогодні?» Що я зробив сьогодні, що я не зробив вчора? Я зробив будь-який хороший світ? Яким чином?
4. У Приготуйте кожен ранок, щоб відповісти принаймні одне з вищевказаних питань.
5. Умань Захистити і захистити тих, хто слабкіше вас.
6. Жнівень Поважати іншим.
7. Про нас Не грати з іншими людьми.
8. У Підготовлений для того, що ви вірите, але пам'ятайте: кожен має право на власну думку.
9. Навігація Завжди охоче подарувати чоловіка плече тим, хто його потребує.
10. Що вам подобається.
11. Добрий без заряду, щоб права рука не знає, що ліворуч робиться.
12. Репутація — думка про вас. Символ, який ви дійсно є. Ми впевнені, що ваш персонаж стає вашим репутацією.
13.00 р. Приготувати, щоб отримати прощення.
14. Поспішайте не входити в будь-який ваш гнів у письмовій формі. Подумайте сто разів, перш ніж потрапити на кнопку відправлення.
15.00 р. Перед тим як сперечатися з близькими, підготувати їх.
16.00 р. Старомодні правила етикету ніколи не будуть застарілими.
17.00 р. У світі є мільйони людей і людей, які люблять ви вже зробили вибір.
18 років Життя дуже коротке, щоб бути невірним.
19.00 р. Ви не можете впливати на те, що інші люди думають, скажуть або роблять. Не намагайтеся!
20. Не боїться сподіватися на краще.
21. Будьте готові до будь-якого!
22. Вчимося танцювати.
23. Зробіть своє ліжко щодня.
24. Спробуйте знайти час для вашої родини.
25. Тексти пісень, а це означає: Біль, як все в цьому світі, йде з часом. Пам'ятайте, що кожен раз кот подряпиний.
26. Розвиваємо геносильність, наполегливість і довіру.
27. Ведуться роботи. Що потрібно зробити.
28. Вербально апологізація. Якщо це не працює, ми повинні діяти!
29. Кожна людина, яка вступає в життя, навчить вас щось.
30. Ви повинні платити за кращі речі. Вони ще краще, якщо у вас є хтось, щоб поділитися ними.
31. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
32. Подаруйте людям свою увагу.
33. Люблю з усім серцем і жити в повній мірі!
Непросто зробити. Однак, якщо ви берете його на час, ви можете отримати багаті фрукти. Помилки Я роздрукую ці поради про життя і, можливо, щосьогодні дасть їм майбутнім дітям. Поділіться цими золоті правила життя з усіма батьками!
за допомогою igenno ru
"Що нового!" ви скажете. Що таке велика угода? Не було скасовано. Істини вічні завжди прості і універсальні, але вони найефективніші. Зареєструватися!
1,1 км Використовуйте голову, але спілкуйтеся з усім серцем.
2,2 км Не використовуйте слова. Якщо ви вже пообіцяли, будь ласка, залиште своє слово.
3. У Поставити себе, «Що я дізнався сьогодні?» Що я зробив сьогодні, що я не зробив вчора? Я зробив будь-який хороший світ? Яким чином?
4. У Приготуйте кожен ранок, щоб відповісти принаймні одне з вищевказаних питань.
5. Умань Захистити і захистити тих, хто слабкіше вас.
6. Жнівень Поважати іншим.
7. Про нас Не грати з іншими людьми.
8. У Підготовлений для того, що ви вірите, але пам'ятайте: кожен має право на власну думку.
9. Навігація Завжди охоче подарувати чоловіка плече тим, хто його потребує.
10. Що вам подобається.
11. Добрий без заряду, щоб права рука не знає, що ліворуч робиться.
12. Репутація — думка про вас. Символ, який ви дійсно є. Ми впевнені, що ваш персонаж стає вашим репутацією.
13.00 р. Приготувати, щоб отримати прощення.
14. Поспішайте не входити в будь-який ваш гнів у письмовій формі. Подумайте сто разів, перш ніж потрапити на кнопку відправлення.
15.00 р. Перед тим як сперечатися з близькими, підготувати їх.
16.00 р. Старомодні правила етикету ніколи не будуть застарілими.
17.00 р. У світі є мільйони людей і людей, які люблять ви вже зробили вибір.
18 років Життя дуже коротке, щоб бути невірним.
19.00 р. Ви не можете впливати на те, що інші люди думають, скажуть або роблять. Не намагайтеся!
20. Не боїться сподіватися на краще.
21. Будьте готові до будь-якого!
22. Вчимося танцювати.
23. Зробіть своє ліжко щодня.
24. Спробуйте знайти час для вашої родини.
25. Тексти пісень, а це означає: Біль, як все в цьому світі, йде з часом. Пам'ятайте, що кожен раз кот подряпиний.
26. Розвиваємо геносильність, наполегливість і довіру.
27. Ведуться роботи. Що потрібно зробити.
28. Вербально апологізація. Якщо це не працює, ми повинні діяти!
29. Кожна людина, яка вступає в життя, навчить вас щось.
30. Ви повинні платити за кращі речі. Вони ще краще, якщо у вас є хтось, щоб поділитися ними.
31. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
32. Подаруйте людям свою увагу.
33. Люблю з усім серцем і жити в повній мірі!
Непросто зробити. Однак, якщо ви берете його на час, ви можете отримати багаті фрукти. Помилки Я роздрукую ці поради про життя і, можливо, щосьогодні дасть їм майбутнім дітям. Поділіться цими золоті правила життя з усіма батьками!
за допомогою igenno ru
20 Мотиваційні котирування від Dale Carnegie Golden words, які досі актуальні сьогодні. . й
Поки такі графіті фарбуються на стінах, не всі втрачені. 19 потужних малюнків про сучасний світ.