22 Правила єврейського бізнесу. Я думаю, що ці поради, безумовно, варто скористатися!

Єврейські люди давно відомі своїм вмінням займатися бізнесом, а також досягти гарної позиції в суспільстві і накопичувати значні фортуни. Зовні цей візерунок може здатися незрівняним, але насправді представники цього давнього народу мають деякі риси та звички, які відрізняють їх від людей інших національностей.

У єврейському житті відіграють традиції та культура. Якщо ви хочете, щоб народитися єврей, всі тонкощі і мудрість, як жити і працювати, ви поглинете з вашим молоком матері і навіть не помітите, що у вас є певні знання, які зроблять вас найбільш успішним у вашому середовищі.

Єврейська сценарія культивує і заохочує таких як ефективність, вміння делегувати авторитет, людське ставлення до робітників, вміння допомогти і вкладати в долю людей, і обов'язково поважати майно інших. Ви знайдете ці та інші закони нижче в цій колекції 22 основних секретів єврейського бізнесу.

р.

1,1 км Баланс важливий в житті.

2. Вчимося перетворювати речі на інші.

3. У Покроковий наречений і запитайте, що потрібно.

4. У Завжди скажеш hello до інших.

5. Умань Не витрачайте час.

6. Жнівень Поговоріть лише тоді, коли у вас є щось сказати.

7. Про нас Плануйте життя.

8. У Завжди оплатити працівників вчасно.

9. Навігація Ваше слово повинно бути залізом. Я пообіцяв вам це зробити.

10. Чи може Ваше ім’я Вашої сім’ї бути цінним для Вас.

11. Навколо себе з хорошими людьми. Уникайте поганих компаній і навіть поганих мікрорайонів.

12. Робота під час паління свічки. Завжди перейдемо на всі витрати.

13.00 р. Ніколи не загубили ще.

14. Якщо хтось хоче вбити вас, вбити їх першими.

15.00 р. Всі заслуговують слово вдячності.

16.00 р. Тіф, який стелить час, не кращий, ніж той, хто краде ювелірні вироби. Ви керуєте вашими грошима.

17.00 р. Ви не повинні сказати все, що ви думаєте.

18 років Відновити себе на роботу добре зроблено.

19.00 р. Як живе працівник.

20. Якщо ви дійсно хочете дати достатню кількість.

21. Подаруйте мені гроші в жорсткі часи. Це цінні інвестиції в майбутнє людини, які потім повернеться до вас на сотні разів.

22. Багатий - ті, хто щасливий, що вони мають.

Єврейська мудрість допомагає людині не тільки досягти високої позиції в суспільстві, але й жити відповідно до законів моральності та миру з іншими. Якщо ви прагнете до багатства, будьте впевнені, що це знання і поділитися своїми друзями!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8