Він не знає чоловіка. 25 героїв, які полюбляють супроводжувати жінок в магазинах.

«Чому не був чоловік, він не розуміє» – це з цією думкою, що всі представники сильної статі йдуть з жінками в магазин. Якщо для приємних леді прогулятися по бутіках - це справжній вихід, релаксація, терапія і навіть хобі, для чоловіків це реальна катування, порівняна з перевалом під час навігації. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Реальні чоловіки довгий час блукають по магазинах чітко не люблять: як правило, йдуть покупки, вони точно знають, що хочуть і де купити його.

Сьогодні Я збираю для вас дивовижний вибір фотографій чоловіків, які розсмоктувалися від прийняття серйозного кроку і спробували піти покупка з коханцями. Шукаєте їх, ви усвідомлюєте, що загартоване покарання у порівнянні з катуванням цих бідних речей просто квіток. . й

Він не чекав знижок. . й

доб.

Не боляче робити йога.

Через життя біль. й

Тексти пісень, а це означає: Я не знаю, я думаю!

р.

Магістр дисгуїсу, рівень: Бог.

596107

Сонце, моя радість, сон. .

B – безперечно.

Я, мед, ви дивитесь на цей фільм...

Я думаю, що туфлі десять пар тому були просто правими. й

Важлива нарада.

Я сподіваюся, що ніхто не бачить мене тут. . й

Ви були на всі бутики, мама?

Він був третій день фурнітури, він пережив, як кращий він міг. й

Щастя сну - втомлюється!

р.

Це, ймовірно, їх остання поїздка до нижньої білизни магазин разом.

Живопис невідомого художника «Людина, що може».

У будь-якій дивній ситуації, головне, щоб встигнути попередити. . й

р.

Війна солдата. Магазини й

Я гона тест-драйв це ліжко. . й

Це те, що це означає спати, як дитина.

р.

Очікується папороті, щоб цвітіння, на мій погляд, швидше за все. . й

Головне, щоб зробити розумний вигляд.

Будда ніколи не мріяла про таке освітлення.

Зачекайте лавку. .

Закрийте очі, реж.

Ох, одна з найяскравіших людей! Здається, що в тих моментах, які дадуть все в світі, щоб нарешті вийти з дамського магазину, тобто, щоб зламати безкоштовно. Жінки, перед тим як піти покупка з людиною, подумайте три рази, чи буде він стояти тест. А також добре важить, чи потрібна компанія в цьому випадку, або людина просто виступає як підставка для сумок і пакетів, охоронець або перевізника. Зробіть гарну подорож в магазин разом!

Ви сміхалися на цих бідних людей? Покажіть його друзям і весело.

за допомогою igenno ru