804
Цей чоловік не був щасливий йти на канікули без дружини. Але доля подарувала йому другий шанс!
Ця людина виграла поїздку до Пуерто-Ріко, але не могла взяти дружину з ним. Для того, щоб показати, що він дійсно пропустив її, герой цієї історії взяв серію картин з неймовірно сумним виразом. Звісно, він був самотнім і нещасливим без дружини.
Але незабаром доля Указали, що людина все одно зуміла зробити таку ж поїздку з дружиною і юною дочкою. Він вирішив повторити всі фотографії, але поруч з сім'єю. Дуже щаслива сім'я. Я впевнений, що спільний відпочинок приніс людям багато радості та незабутніх моментів.
1867097
р.
7725399
- відео @
2218954
Це дивовижна, як багато змін, щоб мати когось близько до вас! Цей чоловік став зіркою інтернету не тільки через оригінальну ідею і багаті вирази обличчя, але і тому, що він показав всім, як любити свою другу половинку. Поділіться цим дотиком з щасливим закінченням з друзями!
за допомогою igenno ru
Але незабаром доля Указали, що людина все одно зуміла зробити таку ж поїздку з дружиною і юною дочкою. Він вирішив повторити всі фотографії, але поруч з сім'єю. Дуже щаслива сім'я. Я впевнений, що спільний відпочинок приніс людям багато радості та незабутніх моментів.

1867097

7725399

2218954

Це дивовижна, як багато змін, щоб мати когось близько до вас! Цей чоловік став зіркою інтернету не тільки через оригінальну ідею і багаті вирази обличчя, але і тому, що він показав всім, як любити свою другу половинку. Поділіться цим дотиком з щасливим закінченням з друзями!
за допомогою igenno ru
Не будинок, казка! Ця чудова квартира з підводним покриттям не залишить байдужим нікого. . й
Вона постраждала 32 зубчастих ран і рясно збереглася. Але доля не побачила її. . й