10 Трохи Знайте Descendants of the Великий і відомий ви не знали про унікальні постріли!

Вона сказала, що генії народжуються один раз в мільйон і природа зазвичай відпочивають на своїх спадкоємцях. Якщо ви дивитеся на ці люди, ви усвідомите, що природа дуже багата для пропуску на інтелект або талант. Судячи від того, що я знаю про цих індивідів, частка леву харизму і чарівність великогабаритних предків, пропущених до своїх нащадків.

Відомий батько або дід насправді величезний тягар. Деякі з них зуміли це, інші були трохи менше Але історія кожного з цих людей унікальна. Це 10 всесвітньо відомих предків і їх маловідомих нащадків. Не скажи мені, що ви знали про них!

Неа - бабуся Чарлі Чаплін

Дівчата відіграли понад 30 ролей, але найвідоміші з них – роль дружини Робб Старк в серіалі «Гра престолів».

Emma Ferrer є a granddaughter з audrey hepburn

Емма 20. Гени відчували себе. Вона працює як модель.

Рілі Кео, дідусь короля Елвіса Преслі

Рилі скоро буде 26 років. The granddaughter of легендарний Elvis – актриса і модель.

Дхані Харрісон – син харизматичного Джорджа Харрісона легендарного Ліверпуля Чотири

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Продовжив шлях батька і почав активно займатися музикою. У 2006 році Харрісон Жр створив власну музичну групу, новийно2.

Маргарет Salinger - дочка Джерома Давида Salinger

Не багато хто знає про Маргарет. У правді вона мала погані стосунки з батьком, книги яких прочитали всі підлітки у світі. Після смерті батька, вона навіть опублікувала книгу, Кітчер в Мрія: мій батько, J. D. Salinger, де не найяскравіші зауваження про Salinger Sr.

Ukrainian Duchess Alexandra Aberkorn – великогабаритно-греатно-грейдер Олександра Пушкіна

Друзі часто звертаються до неї, як Саша. Її сімейне дерево веде до Наталії, наймолодша дочка великого російського поета. Сьогодні Олександр активно займається культурно-соціальною діяльністю.

р.

Drie Hemingway є онуком відомого американського письменника Ernest Hemingway.

Дівчинка працює як модель, так і співпрацює з найбільшими моделюючими агентствами.

159139

Alison Le Borge - онука символу всіх часів і народів, Альона Делон

Alison робить гроші в моделюванні бізнесу. Але за нею крихкі плечі є також роль у фільмі Blue Island.

Tuki Brando, онук актора Марлон Брендо

Молодий спадкоємц вирішив піти інший спосіб і сьогодні працює як модель в модному будинку Версаце.

Evelyn Einstein, онука несухого генія Альберта Ейнштейна

У 2011 році в загальній бідності у 70-му році життя.

Звісно, не буде іншим Ельвісом Преслі або іншим Георгієм Харрісоном, проте, багато дітей з зірками тримають ячмінь високою, встановленою легендарними предками. Ви не знаєте про ці люди – розповідайте їх про маловідомі нащадки відомих людей.

за допомогою igenno ru