Дивись їх в очі і ви будете розуміти. 28 неоднорідних дітей до і після прийняття.

Як часто ми не цінуємо, що ми маємо? Побачити це, іноді ви приймаєте все надані: сім'ї, друзі, можливість побачити, почути, поговорити і просто насолоджуватися життям. На жаль, не всі в цьому світі, як у вас є. Хто не бачив своєї матері і батька, інші, як іржі, як це звучить, краще нічого не знає про своїх батьків.

Ці неоднорідні діти виросли у дитячих будинках. Найпоширеніші бажання, які вони, по-різному, бджільництва в диві, зроблені на кожен Новий рік і день народження, було знайти люблячу сім'ю. Всесвіт прослухав своїх молитв серця, як вони прийняли. Це 28 фото дітей з дитячих будинків до і після прийняття. Дивитися в очі, все написано. Важко вірити, що ці промені світла були нещодавно покинутими і без використання для всіх. Не знаю... Любов дійсно дивує!

Херсон

Щиро дякую!

р.

р.

Немає слідів відхилений вигляд.

Тепер хлопчик навіть має кращий друг. й

Маленьке сонце!

Справжня принцеса!

Весь світ перетворився на щастя.

р.

Майбутні бос. й

Це радість зараз!

7291653

Р

Я так сумний!

Чи є вони однакові діти?

У сьомому небі щастя!

Супермодель майбутнього.

Від чого ви бачите, сльози приходять на очі. Я пам'ятаю слова старої, хорошої пісні: «Це не буває у світі, що діти втратили.» Бажаю кожній дитині любити маму і таду. До вашої дитини, послухати його і розповісти йому, скільки ви любите його. Шановні друзі! Поділіться цими фотографіями з друзями.

за допомогою igenno ru