567
22 Справжні листівки про тебе і життя І сміхає і гріх!
Наше життя є тонким і непередбачуваним. Але незалежно від того, що лимон не дає долі, у вас завжди є вибір: відсмоктуватися до хустлі і сідла дня або подумати, куди знайти текілу і сіль для сметани, або хоча б зробити лимонад з нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тепер спробуйте подивитися на неї з іншого кута. Чи можливо це коли-небудь сталося, щоб ви могли ходити уздовж смуг замість поперек? Це означає, що в будь-якому випадку, навіть дуже складна ситуація, потрібно знайти сили для переміщення. І в цій подорожі почуття гумору є кращим супутником. Так жарт і сміятися частіше, і завжди є причина: зарплата, ціни, пансіонат, комунальні рахунки. . й
Сьогодні він займає досить складну місію - для продовження життя трохи. Про тебе і життя. Я знаю, що ти сльозить!
5290 р.
р.
О, як кажуть, життя - тримати! Нагадуємо, що ти ще раз скажеш, і все залежить тільки від вашого сприйняття. Так досить відправити поганий настрій до гілотину і показати свою мову проблемам. Не забудьте поділитися цими листівками з тими, хто піклується про вас. Позитивний заряд ще не зашкодував!
за допомогою igenno ru
Сьогодні він займає досить складну місію - для продовження життя трохи. Про тебе і життя. Я знаю, що ти сльозить!
5290 р.
р.
О, як кажуть, життя - тримати! Нагадуємо, що ти ще раз скажеш, і все залежить тільки від вашого сприйняття. Так досить відправити поганий настрій до гілотину і показати свою мову проблемам. Не забудьте поділитися цими листівками з тими, хто піклується про вас. Позитивний заряд ще не зашкодував!
за допомогою igenno ru
Він був просто подругою... Але цей хлопець продовжив своє слово
Ця собака прийнята покинутий куб. Ви будете здивовані, коли ви дізнаєтесь, хто точно!