Він був просто подругою... Але цей хлопець продовжив своє слово

Відбулася спеціальна зв’язка між Ben Moser і Mary Lapkowitz з школи. У цьому ж класі протягом трьох років. Марія страждає від синдрому внизу, але не впливає на їх сильну дружбу. «Після більшості моїх однолітків зненала сестра або просто подумала, що вона була трохи дивною і різною, але не...» Я повинен визнати, мій син завжди був активний малюк. Він тримав дивитись після Марії і переконався, що вона, як і всі інші, взяла участь у всіх видах дитячих розваг. й

У четвертому класі Бен обіцяв Мері, що коли вони виростали, він піде з нею до прому.

Два з них були відокремлені в різних школах, але вони неоднорідно зустрілися, коли їхні шкільні команди взяли участь в одному чемпіонаті з футболу.

Він виявився, що Бен не забув про обіцянку і зробив Мері несподівану пропозицію - хлопець запросив її в випуск.

Марія приємно здивувала. "Я вже думав про те, що з друзями, але це!" вона говорить з посміханням.

Бен і Мері пішли в школу, де Мері закінчилася повним парадом. Учили, щоб познайомитися з молодшим викладачем. Вона прийшла сюди, щоб побачити пара. Жінка була в сьомому небі, коли вона побачила Бен і Марія разом. «Бен тримав очі на дівчину все ввечері і подивилися після неї. Він захотів посміхатися на обличчі Марії. Я завжди згадував промінь сонця, тому що вона була дуже схожа на сонячне світло в нашому класі.

За словами брата Марії, Бен дійсно вдалося відновити свою віру в людство і зробити його сестра щасливою.

Що дружбу! Мама Бена може бути гордим, щоб підняти такий красивий син. Чи втратили віру в людство? Розповідайте їм надихну історію Бена та Марії!

www.facebook.com/photo.php?fbid=102067212766942&set=a.10201130172162823.1073741827.1424980510&type=1&theater