650
Це самий незвичайний одяг я коли-небудь бачив! Ви хочете лоскотий жилет?
Анатомічний одяг набирає популярність. Це може бути як футболки з принтами частин тіла, так і взуття, які повторюють форму ніг, або шолом у вигляді голови. Що можна сказати про кріве взуття з зубами і цуценями або капелюхами у вигляді мозку? Щоб придумати і носити такі шедеври, потрібно бути дійсно оригінальною людиною і не боятися виділятися з натовпу.
Коли ви подивитеся на ці речі, ви боїтеся, щоб уявитись, що збирався на розумі людини, яка придумала їх. Яким буде модний світ? Краще не думати про це!
1,1 км Для тих, хто забуває педикюру.
2,2 км Не повинні бути спіймані.
3. У Краватка не завжди тверда.
4. У Ви хочете лоскотий жилет?
5. Умань Роздягання природи? Ось так!
6. Жнівень Бабця прив'язала його вгору.
7. Про нас Тексти пісень, а це означає: Я поставив іншого тіла на моєму тілі.
8. У Ноги на шнурку.
9. Навігація Це легайн.
10. Головний шолом.
11. Смішні друку.
, Україна
12. Для любителів фільмів жахів.
13.00 р. Хороший браслет.
14. Туфлі Toothy.
р.
15.00 р. Спробуйте там.
Цей одяг виходить за межі того, що ми звикли бачити і носити щодня. Я впевнений, що хтось, хто любить це на нашому сайті, увагу кожного навколо нього буде гарантовано. Поділіться цим повідомленням з друзями, якщо вони люблять оригінальні речі або просто хочуть сміятися на останніх модних новинках у вигляді анатомічного одягу, шапок і аксесуарів.
www.themysteryworld.com/2014/11/body-themed-clothing.html
Коли ви подивитеся на ці речі, ви боїтеся, щоб уявитись, що збирався на розумі людини, яка придумала їх. Яким буде модний світ? Краще не думати про це!
1,1 км Для тих, хто забуває педикюру.
2,2 км Не повинні бути спіймані.
3. У Краватка не завжди тверда.
4. У Ви хочете лоскотий жилет?
5. Умань Роздягання природи? Ось так!
6. Жнівень Бабця прив'язала його вгору.
7. Про нас Тексти пісень, а це означає: Я поставив іншого тіла на моєму тілі.
8. У Ноги на шнурку.
9. Навігація Це легайн.
10. Головний шолом.
11. Смішні друку.
, Україна
12. Для любителів фільмів жахів.
13.00 р. Хороший браслет.
14. Туфлі Toothy.
р.
15.00 р. Спробуйте там.
Цей одяг виходить за межі того, що ми звикли бачити і носити щодня. Я впевнений, що хтось, хто любить це на нашому сайті, увагу кожного навколо нього буде гарантовано. Поділіться цим повідомленням з друзями, якщо вони люблять оригінальні речі або просто хочуть сміятися на останніх модних новинках у вигляді анатомічного одягу, шапок і аксесуарів.
www.themysteryworld.com/2014/11/body-themed-clothing.html
15 Повідомлення тільки реальні Чоловіки можуть написати
Жорстокий 300 Spartans на Лондонському підземелля. Що відбувається?