Він був лише на 3 тижні, і його матір потрапив на машину. Але ця собака змінила життя назавжди!

Цей маленький фокс названий ДіНозсо мав складну долю. Коли він був тільки на 3 тижні, його матір потрапив на машину. Дитина залишилася самостійно. На щастя, світ не позбавлений хороших людей. Лісенка була відправлена в ветеринарну лікарню. Він побачив сім'ю, яка не була байдужа до тварин, які вже мали красиву хвіртку собаку ім. Зива. Тим не менш, сім'я вирішила взяти лисий будинок. Зіва не тільки приймала дитину, але і замінила її матір.

На додаток до собаки і лисиця, в дружній родині Венер і Анжеліка Шмінг живе бенгал-кішка ім. Леопольда і двох декоративних свиней. Не один очікуваний, але Леопольд також отримав разом з DiNozzo. Шукайте цю щасливу сім'ю!

Цей 3-тижнево-старий фокс, безумовно, пережили автомобільну аварію. На жаль, мама вдарила машину. . й

712587

Але дружня сім'я і собака Зива з радістю приймала його.

Р

Для переходу на прогулянку лисиця зазвичай використовується кішка двері.

Це була любов до першого погляду!

р.

Колі Зіва стала різьбою для лисиця.

Вони навіть спати разом!

Незвичайний дует Ziva і DiNozzo нагадував мене з якоїсь причини персонажів мультфільму «Фокс і мисливський собака». Ці чудові тварини довели, що справжня дружба не має бар’єрів! Їх власники хочуть тільки щастя. Розкажіть своїх друзів про цю незвичайну сім'ю.

www.barcroft.tv/orphaned-fox-finds-surrogate-mum-in-collie-germany