Коли Фотографи мають руки золото: 23 Інтернет-майстерня, щоб подивитися на Least Twice!

Неважливо, що життя вчить, ми завжди крокуємо на одному граблі. Золоте правило для всіх, хто любить світити фотографії в Інтернеті: ретельно дивитися на фоні, перш ніж управляти залити картину в Всесвітній Широкий Веб-сайт. Іноді можна побачити так, що волосся на голові стоїть на кінці. Як кажуть, є щось пам'ятати – ніщо не показувати дітей. Сьогодні, весела команда, знайдена для вас в Інтернеті деякі несухні лапки, де потрібно виглядати дуже, дуже акуратно на всіх деталях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви помітили що-небудь з звичайного? Тексти пісень, а це означає: Тоді ви 100 в карма!

Я думаю, що дівчина в нижньому лівому куті потребує допомоги!

Оопс, я думав. . .

Увага, є хамелевий чоловік на фото!

Ви не помітили, що він був танцями.

Куртка добре виглядає. А ось трохи пікантна деталь. . й

Хтось не буде щасливим. . й

р.

Кращий selfie 2015

Хорор кіно відпочинок.

Ні, він явно не рукою. . й

Великий брат дивитися ви?

Це око навпаки. . й

(доб. 616)

І премія за найкращу роль у підтримці ... людина на морі!

Так само ваші штани вниз, тримати мух.

Не те, що ви думаєте. й

Чи є діти в клітку новий дизайнерський хіт?

Коли грали уяву жорстокого жарту. . й

р.

Centaur, це те, що ви?

Загадки анатомії.

р.

Я не знаю, хто точковий світильник.

Допомога

Р

Я не маю хороших новин. . й

Я не помітив дівчину. й

Чоловік захотівся битися занадто!

р.

Так, і люди знають, як захопити картину - просто талант від Бога! Чисті фони, гострі деталі та несподівані елементи зробили ці фотографії реальними перлинами Інтернету. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не забудьте поділитися фотографіями з друзями!

за допомогою igenno ru