Як підлітки, вони кладуть сендвіч McDonald's в коробку. Понад 20 років хлопці горіхи!

Ви, ймовірно, мали більше однієї людини, не зловживати вуха про небезпеку їжі (якщо ви можете назвати це) від всесвітньо відомого ресторанного ланцюжка McDonald's, але до цього моменту, ніхто, взагалі, зробив сильний аргумент на користь своєї теорії. Так з часу до часу ви можете спокійно зануритися в бургери або фрі.

Але два хлопці з Австралії за допомогою простого експерименту довели, що їжа з McDonald's не тільки шкідлива, але і не підходить для споживання. Повернувшись в 1995, Casey Dean і Edward Nitz, коли вони ще були підлітки, здавалося б, божевільна ідея. Все відбулося випадково. Хлопці купили бургери, а один бутерброд залишив нерозширений. Тоді Деан і Ніцца думав, "Чому не ви залишаєте цей бутерброд непристойний і подивіться, що відбувається з ним протягом 20 років." Це те, що вони зробили. Хлопці діляться своїми спогадами: Ми залишили сендвіч чистий для задоволення і не помітили, як 6 місяців пройшли. Ріки заміщалися місяців. І через 20 років цей бургер виглядає свіжим як марка.

Неймовірно, незважаючи на те, що хлопці не кладуть сендвіч в холодильнику. Вони зберігають її в регулярній коробці.

226804

Це було 20 років... Випадковий і Деан зрілий і, правда, не сказав, що навіть витриманий трохи, і бургер залишився таким же, як день покупки.

р.

Не тільки він виглядає свіжим, він пахне свіжим.

Кейси Деан і Едвард Нітц жарт і закликають себе власників найстарішого бургера світу. Варто відзначити, що вони не вперше сприймають себе таким. Ісландський резидент Hertur Smarason купив сирник у 2009 році, який продемонстрував громадськість в січні цього року. Як ви можете очікувати, сендвіч не змінився протягом 5 років.

Цікаво, що ці сендвічі виготовлені з. Чи є вони ембаловані? Бр-р-р-р ... Для того, щоб розповісти вам правду, вона звучить трохи хитрому.

р.

Я втратив мій апетит. Я не думаю, що я коли-небудь їду до McDonald's знову, що я хочу, шановний читач. Скажіть своїх друзів про цей провокаційний експеримент – вони повинні знати, що вони їсти.

www.mirror.co.uk/news/weird-news/worlds-oldest-burger-man-laws-5173737