Вона працювала з різними чоловіками як дружини. Результат цих фотосесій дивовижний!

Ми, жінки, не годуємо хліба, але дозвольте нам спекулювати на тему «Що буде відбуватися, якщо ...» Як часто від представників представниць прекрасного сексу можна почути репрокси в стилі «Я на тебе, bastard-spook, всі мої роки молоді-золотів витрачали» або «Я мав маррі Альоша, він служив колонелом, живою з дружиною хорусом ...». Популярні чеські фотографи Діта Пепе вирішив перевірити, чи є такі спостереження, а не слова, але на практиці. З 1999 року вона фотографувала з різними людьми, які зустрілися з нею на шляху життя, намагаючись на зображеннях своїх дружин. Фотосесії відбулися в різних місцях і в різні часи. Чи впливає на соціальний статус чоловіка, його професія і місце проживання на зовнішній вигляд дружини - відповіді на ці питання дивляться на неймовірний фотопроект творчої Діти. Дуже цікава ідея, допускає команду онлайн-видання !

Міхал, фінансер (Прага)

Вітя, механік (Острава)

, Україна

Новак, вершник (Прага)

Лукас, фіксатор-монтажник (Брно)

Горак, Персональний помічник директора Великої компанії (Острава)

Георг, перекладач (Прага)

Олексій, власник магазину одягу (Острава)

Radomir, реставратор (Olomouc)

р.

Ладислав, бізнесмен (Прага)

Патрик, Менеджер банку (Острава)

Томас, власник рибальського магазину (Либірський)

Девід, Інженер з електротехніки (Брно)

Браніслав, Дизайнер (Прага)

Косидар, директор танцювальної школи (Острава)

Юрі, художник (Острава)

Це дивовижна, як жінка змінює від свого чоловіка, вона має поруч з нею. До речі, варто відзначити, що Dita Pepe не тільки дуже творча людина, але і хороша актриса: вона чудово звикла до ролі дружини невідомого чоловіка. Ви можете уявитись на тривалий час і сумнівно, як ваша доля може розвиватися, якщо ви зробили інше. Але пам'ятайте: ніколи не шкодуйте нічого – все вийшло, як це повинно! І ця колекція повинна бути показана друзям: як кажуть вони, сниться не шкідлива.

Сайт: www.ditape.cz